UWAGA SPOJLER !
Grupa 1 : Zachar i Iron Duke, Pirx i Tuff, Nikczemnik i Remix, Itruel i Radoslaw
:D
Wersja do druku
UWAGA SPOJLER !
Grupa 1 : Zachar i Iron Duke, Pirx i Tuff, Nikczemnik i Remix, Itruel i Radoslaw
:D
No to chyba można grupę 1 określić mianem tej w której boje będą szczególnie krwawe. :p
Wg. mnie najbardziej krwawe będą o 2 miejsce.
Zdecydowanie walka o 2 będzie krwawa.
Koniecznie trzeba nagrywać bitwy :)
Czy zostało ustalone jak będzie grać trzyosobowa grupa w przypadku gdy nikt więcej się nie zgłosi?
Rozpiska drużyn w ogłoszeniach. Jutro będą dodane wszystkie subfora, tematy i tabelki na challonge'u.
Grupa D będzie mieć tak, że jeśli nie zapisze się więcej osób to będzie i tak dwóch zwycięzców - w sensie 2 teamy wyjdą.
Tak. W grupie 4 przejdą 2 teamy. Inaczej pucharowa by się posypała i nie nie ustaliłem tego sam po losowaniu ;)
Najciekawsza grupa to B moim zdaniem. Brak zdecydowanego faworyta.
tez tak uwazam, bachus z tyberiuszem sa dla mnie faworytami tej grupy, Hd z ingvarem ciekawa para, arroyo z lylu duzo trenuja ostatnio wiec tez latwo skory nieoddadza. A golde bedzie czarnym koniem :D
Moim zdaniem to jednak delikatnie przed szereg wystają tyberiusz z bachusem. Jeśli tyber nie popełni głupich błędów a bachus nie potknie się przez brak praktyki w ostatnim czasie to myślę że mają to pierwsze czy drugie miejsce.
Rozumiem. Wtedy w przypadku braku zgłoszenia się czwartej drużyny te dwie co przejdą dalej będą musiały odrzucić po 4 nacje, correct?
Druga grupa jest najbardziej nieprzewidywalna, mam nadzieję że nasi youtuberzy będą komentować wiele bitew z tego turnieju :)
Czy wiemy już jak wyglądać będzie rozpiska fazy pucharowej?
Np. 1 z grupy A gra z 2 z grupy D,
2 z grupy A gra z 1 z grupy C,
1 z grupy B gra z 2 z grupy C,
2 z grupy B gra z pierwszym z grupy D.
Ciekawy jestem czy jeśli Pirx/Tuff i rafjar/nieznajomy zajmą pierwsze miejsca w swoich grupach to spotkają się przed finałem :D