Nie planowaliśmy, by zysk z handlu wzrósł po budowie dróg. Z dróg sojuszników można korzystać.
Wersja do druku
Nie planowaliśmy, by zysk z handlu wzrósł po budowie dróg. Z dróg sojuszników można korzystać.
Ale genialnie rozegrał to Turek,a już myślałem że pierwszy gracz będzie żegnał się z kampanią a tu proszę - dziel i rządź w Warhammerowym wydaniu :). Moralnie wątpliwe ale koniec końców zdradził zdrajcę i Pruber może mieć pretensje tylko do siebie :D. Szkoda mi tylko Kasztana ale i tak najgorzej wyszedł na tym jego zdradziecki sojusznik,jak to mówią,chytry traci dwa razy,oby więcej takich zwrotów akcji :ok:.
Ej to był mój plan. HALO XD
Dzięki Panowie :D Plan był bardzo ciężki do realizacji i nie powiedziałem o nim nawet moim sojusznikom żeby czasem któryś się nie wygadał xD To nie była zdrada orka, bo ja żadnego sojuszu ani współpracy z nim nie organizowałem. Wykorzystałem tylko sytuację w imię Sigmara :D
Fajnie zagrałeś to Turek. Klimatycznie w opór. Straciłem raptem troszkę, udało mi się uciec - na czas statkami podpłynąłem. Gorzej Pruber :devil:
Dlatego chcieliśmy podziękować za pomoc XD
Każdy spełnił swojej zadanie fakt taki wyszło inaczej ale zawszę wychodzi tak samo heh
Kiedy sie konczy VII tura?
O panie ale narzucacie tempo. Muszę aktualke z telefonu robić xD Może zrobimy jakiś terminarz tur? Którego się zaczyna tura, którego następna?