I znów nie pomogło...
Mam laptopa (pc-a spaliłem na crysisie) może dlatego nie działa?
Wersja do druku
I znów nie pomogło...
Mam laptopa (pc-a spaliłem na crysisie) może dlatego nie działa?
Witam mam problem z grą który polega na tym że podczas jakiegoś losowego oblężenia(zazwyczaj) czy też bitwy po kilku minutach jej trwania na ekranie nagle pojawia się okienko z komunikatem "Medival 2 total war napotka". Po czym gra wyrzuca mnie do Windows-a. Gra jest oryginalna. Mam ją od kilku lat i nigdy nie miałem z nią żadnych problemów. Zpatchowałem grę do wersji 1.3. Działam na WIndowsie XP. Komputer zmieniłem około 2 lat temu ale gra na nim działała równie dobrze jak na starym aż do niedawna. Przeszukiwałem różne fora ale na żadnym nie mogłem znaleźć konkretnej odpowiedzi. Proszę o pomoc w rozwiązaniu tego problemu.
Ściągałeś jakiegoś moda? Albo bawiłeś się z plikami gry?
Nie. Poza ściągnięciem patchy nic nie robiłem jeżeli chodzi o pliki gry.
Zaprawdę ciężko jest cofnąć się o jedną stronę i zobaczyć czy nie ma takiego problemu?! BA! Doprawdy aż tak ciężko jest użyć opcji SZUKAJ?! Ludzie! Ogarnijcie się wreszcie!
Temat połączony z istniejącym.
Z szacunkiem i obietnicą rozdawania nie tylko ostrzeżeń za dublowanie tematów -
Samick
PS. I ani mi się ważyć odpisywać w temacie z jakimiś przeprosinami, od tego jest skrzynka na PW.
PS2. Tak, jestem złym wrednym moderatorem, bez poczucia humoru, będącym nieokrzesanym chamem - w skrócie: mam zły humor.
Witam na święta zakupiłem Medieval i teraz postanowaiłem że zagram sobię na Multiplayer z innymi ale gdy próbowałem się zalogować wyskoczyło mi że mam niewłaściwy klucz a podczas instalowania gry nie było żadnego błędu
Spróbuj zarejestrować grę na stronie internetowej podanej na pudełku . Albo załóź konto na gamespy id .
mam konto na gamespy i rejestrowałem gre na cd-projekt a na gamespy jak się zarejestrowałem odrazu przeżuciło mnie na inną strone tam tez się zarejestrowałem i lipa
http://www.youtube.com/watch?v=Og8eo6ogNzk
W opisie tego filmiku masz napisane co trzeba zrobić, kiedy wyskakuje komunikat z nieprawidłowym kluczem podczas logowania.
Już wcześniej był temat z identycznym problemem, dlatego zamieszczę co tam napisałem, w razie gdybyś nie był mocny w angielskim.
Cytat:
Zamieszczone przez Arrim
Dobijacie człowieka na stare lata. Temat postanawiam przykleić. Bo mojej pracy końca nie będzie widać, tak jak Waszemu lenistwu, by sprawdzić czy nie ma już takiego tematu (przepraszam za generalizację).Cytat:
Zamieszczone przez Samick