Dobrze by było patche 1.2 i 1.3 (razem 1 gb ważą) ale i bez chyba pójdzie.Cytat:
Zamieszczone przez ArsMoriendi
Edit: Patche oczywiście do gry, a nie do moda, bo rozumiem, że masz patch pod moda, a nie pod grę ;)
Wersja do druku
Dobrze by było patche 1.2 i 1.3 (razem 1 gb ważą) ale i bez chyba pójdzie.Cytat:
Edit: Patche oczywiście do gry, a nie do moda, bo rozumiem, że masz patch pod moda, a nie pod grę ;)
Działa mi mapa kampanii, ale nie działa bitwa.
Instalowałem Med -> Med 1.1 -> Med 1.2 - Med 1.3, Mod 2.0 , Mod 2.02, Mod 2.02b
Mam angielską wersję spolszczoną, może to jest przyczyna?
Przeczytaj pierwszy post w tym temacie. Wielkimi czerwonymi literami pisze tam, że bitwy ręczne w tym modzie nie działają. Działają tylko automatyczne. To mod do KO. Bitwy ręczne będa w wersji 3.0 tego moda ale ona dopiero powstaje. Pozdrawiam.Cytat:
a w starszych wersjach też nie działają?
Dzialaja w wersji 1.0.
Mam problem. Gdy włączam WWmwE-2.0.ba to wyskakuje mi steamowy autolauncher medka i tam mam do wyboru podstawkę i 4 kingdomsy. Jak odpalam ją(podstawkę) to nie ma ani śladu moda. Wszystko wgrałem tak jak w instrukcji.
Mod uruchamia sie poprzez plik wwmwe-2.0.bat. Jesli wgrales wszystko poprawnie, powinien byc w glownym katalogu medka.
No właśnie uruchamiam przez ten plik i nie działa. Przecież napisałem. :/
To znaczy, że po prostu źle zainstalowałeś. Mogłeś wkleić folder moda w niewłaściwe miejsce, albo nie wkleić go wcale. Ewentualnie źle nazwać.
Czy da się grać w wersję 2.0 bez trybu kampanii online?