Re: NAPOLEON TOTAL WAR - dyskusje ogólne
Znam jedną nakładkę (czy też moda jak kto woli), gdzie XVIIIwieczni Polacy też są potraktowani niestereotypowo. Zamiast wąsatych, podgolonych blondynów mamy smagłych, kruczoczarnych gości stylizowanych na autora modyfikacji. Skoro więc sól tej ziemi, dbający o historyczny realizm modderzy mogą sobie pozwolić na nietypowe twarze, to chyba dobrze, że nastawiona na zysk, pazerna firma ich w tym naśladuje?
A ja mysle, ze i tak bedzie kupa.. ktora odsylac nas bedzie po info na pulpit co 15 min.. :lol:
Ja co do napoleona się jeszcze zastanowię zobaczę na recenzje.
Me propozycje dla CA są następujące
a)wprowadzić trzy tryby gry:
- realistyczny (jednostki rekrutują się 5-6),przymus dbania o zaopatrzenie
- nierealistyczny szybka rekrutacja
- uproszczony: szybka rekrutacja, technologie są wynajdowane automatycznie,piechota ma nieskończoność amunicji
b)przywrócić najemników
c)możliwość stworzenia marionetkowego państwa na pobitych terenach.
i możę frytki do tego? :roll: sorki ale nie mogłem się powstrzymać :lol:
Jutro okaże się do czego nadaje się wczesna wersja Napoleon TW.
Co jak co ale taką koszulką z facjatą Napoleona bym nie pogardził hehe ;)
A widziałeś tego Napoleona z gry? Wygląda hmm...dziwnie, jak jakiś psychol noszący siekierkę w majtkach czekających aż się odwrócisz żeby wbić ci ją w plecy, taki mały skur*** przynajmniej takie mam wrażenie.
Nieśmiertelnik, jeśli będą rozdawać koszulki to może wykorzystamy je do nagród np. do konkursu historycznego itp ??
Proszę bardzo. Mam nadzieje że będą jakieś fajne gadżety. Będę starał sie coś na miejscu ugrać.
@Pampa
własnie taki mały skur***. On taki był. Cała Europa go nienawidziła - poza Księstwem Warszawskim 8-)