Po prostu morze zostało zrobione pod graczy kampanijnych. Tam na wodzie zrobiło się trudniej, a komp nie korzysta tak perfidnie z łańcuchowych jak człowiek ;)
Wersja do druku
Po prostu morze zostało zrobione pod graczy kampanijnych. Tam na wodzie zrobiło się trudniej, a komp nie korzysta tak perfidnie z łańcuchowych jak człowiek ;)
Mam problem, dzisiaj zainstalowałem Empire Total War.
Wszystko się zainstalowało, stworzyłem konto Steam itd.
Jak zainstalowałem Steam chciał aktualizacji gry, wszystko zaintalowałem, ale jak włączam grę to pojawia się komunikat "Przygotowanie do uruchomienia Empire: Total War" Po chwili komunikat znika i... NIC! Nic się nie włącza próbowałem chyba 10 razy.
Poradzicie :o !
Wyłącz i włącz komputer.
Dzięki za radę, ale teraz domaga się ponownego aktualizowania :(
Próbowałem wyłączyć ze Steam automatyczną aktualizacje, ale nadal się domaga. :(
No nie wiem. Pozwól się ściągnąć jeszcze raz tym aktualizacjom. Jak to nie pomoże, będziemy szukać innych rozwiązań.
Spróbuj w trybie offline.
Ok, spróbuję jeszcze raz to aktualizować. Jak to nie pomoże to spróbuje tak jak powiedział Chlebak.
Kurde, próbuje włączyć tego @#$! steama to przez pół godziny jakieś poszukiwanie uaktualnień do gier Steam, i ciągle to samo... cholerny Empire.
O_O włączyło się ściąganie tego patcha, ale, że nie chce tego g... sorry genialnego dzieła Creative Assembly, to wyłączyłem internet i chce włączyć Empire w trybie offline a tu jakieś okienko wyskakuje i pisze, że "gra nie jest gotowa do działania w Trybie Offline". To nie da się grać bez tego patcha, czy co?
No jak zaczelo ci sciagac patcha to teraz pewnie go musisz dociagnac do konca.