Zwróć uwagę ,że napisałem ,że piszę o Mko XXX czyli o Ko w której nie przedłuzałem.
Wersja do druku
Zwróć uwagę ,że napisałem ,że piszę o Mko XXX czyli o Ko w której nie przedłuzałem.
Ale przedłużyłeś ostatnią.
Dlatego napisałem przedłużałem,niby ta tura co była teraz też jest już przeszłością,ale o niej samej napisałem później w tekscie.
KO: XXX MKOCytat:
Na czarną listę można trafić za :
- notoryczne opoznianie kolejki
- brak wytlumaczen przy spoznieniach
- zapominanie hasla, niepodawanie hasla MG
- porzucanie KO bez powodu
- notoryczne lamanie zasad KO
Który punkt złamałem?
Oddający: PussyDestroyer 666
Powód: brak (powód jest taki, że się fochnął za przeklikanie, czyli wychodzi na jedno i to samo)
Taki sens aby uświadomić ci jak ostatnio pracujesz na wpisanie siebie do CL.Cytat:
Zamieszczone przez PussyDestroyer 666
Chyba liczyć nie umiesz -.- przedłużałeś i jako MG miałem prawo przeklikać(wręcz musiałem). Trzeba było napisać że chory jesteś i by było po sprawie, ale nie teatru ciąg dalszy...Cytat:
Tam nie przedłużałem tury,ale ty się pospinałeś bo inne Ko jak pisałem już z powodu choroby,opóźniłem i odrazu walnąłeś klepsydrę.
Tu żeś dowalił. Rozumiem że wszyscy gracze i MG mają czekać na szanownego Pana, aż łaskawie zrobi turę, bo przecież MG nie może ci przeklikać. Chyba nie rozumiesz sensu stanowiska MG jak i punktu w regulaminie co do czasu na robienie KO.Cytat:
Co do powodu oddania,to Ko działają tak,że ja prowadzę dane państwo od początku do końca,jeśli państwo przegrywa to jest to moja wina i uczę się na własnych błędach, w tym momencie ja nie gram już moim państwem ponieważ jest ingerencja w nie przez kogoś innego i taka gra traci jakikolwiek sens-przestaje być moim dziełem.
Nie 5 minut ale prawie 12h....Cytat:
Jeśli chodzi o to ,że opóźniłem to oczywiste jest,że na każdego można znaleźć tury w których opóźnił,i na podstawie tego wyciągnać wnioski,że gracz Ko olewa i trzeba teraz przeklikiwać jego tury po 5 minutach opóźnienia.
To trzeba było o tym napisać przed czasem a nie już po kliknięciu tury i jak kolejka poszła dalej...Cytat:
Ja tamtą turę wstawiłem trochę bo czasie,bo jak już pisałem nie miałem początkowo dostępu do komputera a potem musiałem pogłowić się nad skomplikowaną sytuacją która miałem na froncie z Danią.Dentor mógł spokojnie(choć nie musiał)powtórzyć turę,ponieważ znam jego sytuację i jedyne co musi zrobić to ruszenie 3 odddziałami na statki,bo i tak nic innego nie może zrobić.Na dodatek kiedy on prosił mnie o zrobienie tury za siebie wcale mi to nie przeszkadzało,i zrobilem bez problemowo.
Przyznam że przedłużył i to sporo ale jak mu sie napisze to zrobi , a ty? Piszesz że nie masz czasu(tak jak brat) i to przez miesiąc?! No bez jaj, a o turze wiedziałeś bardzo długo.Cytat:
Jeśli już przyczepiłeś się Krucjaty X to radzę najpierw sprawdzić ile tur było tam zrobionych na czas,przedemną turę robił ProNoob któremu zrobienie zajeło 10 dnio,ale jakoś wtedy ci to nie przeszkadzało.
[ukryj:18jczbi8]"źdźbło w oku bliźniego widzisz, a belki w swoim nie dostrzegasz''[/ukryj:18jczbi8]
Rozmowa z tobą nie ma prawie sensu. Nic do ciebie nie dociera a że na CL ciebie nie ma jest nie pojęte O.o...
Kolegium zadecydowało o wpisaniu PussyDestroyer666 na Czarną Listę do 17.05.2013
Przypominam, że skutkuje to zakazem zapisywania się do nowych KO do tego czasu.
Cały czas byłem przeciwnikiem nawet samego istnienia Czarnej Listy, ale zrobię wyjątek.
Proszę rozpatrzyć wpisanie Mnila na Czarną Listę:
viewtopic.php?f=359&t=8265&p=281627#p281627
Powody:
Długotrwałe opóźnianie tur w tych KO, gdzie nie wszystko idzie po jego myśli. Do tego odwalanie różnych cyrków w dwóch KO. Dodatkowo zignorowanie kilkakrotnie przypominanego polecenia, żeby przesłał turę Papieża do zrobienia MG - i zrobienie jej samemu. Robiąc tę turę Papieża samemu, odrzucił propozycję wypłaty należnego odszkodowania (zasądzonego przez MG) dla innej frakcji, z którą prawdopodobnie niedługo będzie walczył.
W MKO 26 - tura stała przez Mnila 10 dni. Był też cyrk z rzekomym odbiciem blokady portu, itd. A później nie odbił, mimo że miał 10 dni na wczytywanie.
W WKO 31 - tura stoi przez Mnila 8 dni i nie zanosi się na to, żeby coś się miało ruszyć. Zero wyjaśnienia ani przeprosin. MG hasła nie dostał.
W WKO 30 - Mnil porzucił swoją frakcję - Kijów. Następnie przejął inną frakcję - Węgry. Na szczęście Kijów przejął już inny gracz - Technik.
W MKO 26 - ignoruje i olewa rozstrzygnięcie MG. Pomimo, że MG jasno się wyraził, Mnil i tak przysłał mi dyplomatą żądanie oddania miasta Turku.
W WKO 31 Mnil miga się od przesłania haseł do Bułgarii i Papieża nowemu MG. Tury Papieża nie wrzucił nawet na forum.
================================================== =
W dodatku jeśli się nie mylę, WKO 30 to nie pierwszy przypadek, kiedy Mnil porzucił przegrywającą frakcję. Gracz KO powinien umieć przegrywać, Mnil nie umie. Zresztą w WKO 30 wysyłałem mu olbrzymie ilości kasy, żeby jego frakcję podtrzymać przy życiu, ale i tak jemu się nie chciało już.
Rozumiem, gdyby chociaż znalazł zastępcę - ale to ja musiałem szukać zastępcy na jego Kijów w WKO 30.
Dodam, że przez ostatni rok zdażyło się Mnilowi m.in łamać cwaniacko regulamin ( przesuwając o jedno pole pokonane statki w wk33 i licząc, że nikt nie zauważy - zresztą ruszanie pokonanej floty w tej KO nie było pojedyńczym przypadkiem ) czy też zrobić z Turcji w wko30/wko31? (nie wiem dokładnie która to była) totalną farmę, a na koniec, nadal będąc teoretycznie prawowitym władcą tej nacji, pozwolić innym graczom na używanie jej jednostek, co totalnie psuje grę. A jak był gracz na nację sojuszniczą ów Turcji ( Bułgarie, za którą wykonywał turę, bo nie miała właściciela ), to nie godził się na jej oddanie.
Tutaj akurat ja byłem tym "innym graczem" więc przepraszam za to, bo to też moja wina.Cytat:
nadal będąc teoretycznie prawowitym władcą tej nacji, pozwolić innym graczom na używanie jej jednostek, co totalnie psuje grę.
Mnil jest na tyle doświadczonym i starym graczem, że nie powinien dopuścić do czegoś takiego. Twoja wina ( bezsprzeczna ) go nie usprawiedliwia.