-
Re: Co o mnie myslisz ?
Hetman - moja prawa ręka w lobby Krzyżackim na tym forum, którym tak naprawdę rządzimy z Malborka 8-)
Druh mój serdeczny już od bardzo długiego czasu. Jedna z ikon forum. Zresztą co tu dużo o nim mówić jak wszyscy go znają :) a i ja nie mam coś dziś weny bom zmęczonym okrutnie po zajęciach.
-
Bronti hmm lubi wojskowe trepy zakon krzyżacki mieszka w zamku Malborskim w suszu :D lubi historię wojskowości oraz często przesiaduje w naszych forumowiczach ponadto zabija wzrokiem więc się zabezpieczam 8-)
-
Matatjahu
Użytkownik równie pokręcony jak jego nick w pozytywnym znaczeniu tego słowa ;) Kochający Lenę, szatana i te tekie buty co w nich się podeszwa szybko rozwala ;)
-
Bronti członek niemieckiej partyzantki na ziemiach polskich. Jego dziadek, pradziadek a i pewnie on sam w młodości służył w wehrmachcie, choć istnieją sugestie, że brał udział w bitwie pod Cedynia, i Grunwaldem. To on razem z Hetmanem mieli przynieść Jagielle dwa nagie miecze.
Użytkownik niestety mało aktywny na agorze i w tematach o RTW zatem mało przeze mnie poznany
PS mam nadzieję, że Cię nie uraziłem w żadnym miejscu :D
-
Furiusz - wielki smakosz i miłośnik piwa - czci św. Gambrinusa. Znam go z tego, że co i rusz odezwę się w jakimś temacie już Furiusz wyskakuje z ciętą ripostą. Bardzo dobry dyskutant - widać że trzeźwo (po piwie?) patrzy na świat. Lubi starożytny Rzym (choć tam mało piwa pijaly). Oczytany. Nadaktywny.
-
Tomsn
Ciekawy uzytkownik. Pisarz świetnych AARów, jak dla mnie jeden z najlepszych AARo-pisarzy na forum. Zwolennik autonomii Śląska. Miałem ubaw z jego oponentów, gdy pisał gwarą :lol: Na zdjęciu wygląda jak stary wilk morski, albo przynajmniej kapitan U-Boota 8-) Ma duże poczucie humoru, lubie czytać jego posty.
-
Marat - o nim można by rozprawiać latami, ale ja zawężę trochę ramy czasowe :lol: dawno, dawno temu kiedy nie szyli dresów a Obama był biały, Marat był zwykłym człeczkiem walczącym o prawo forumowiczów. Po zabiegach i dobrej pracy został przyjęty w grono moderatorskie co dobitnie zwiększyło jego intelekt :lol: :!: UWAGA WAZELINA :!: Jest jednym z najlepszych moderatorów, jeśli masz sprawę on Ci zawsze pomoże ;) :!: KONIEC WAZELINY :!: Osobiście dobry kumpel, który zapewne postawił by mi bekę dobrego złocistego trunku.
-
Hetman
Ughm....fan siatkówki, nielubiący raczej naszej ,,skopanej". Twierdzi, iż w avatarze nie widnieje kadr z filmu ,,Krzyżacy", lecz on sam, tylko trochę odmłodzony. Niestety(dla niego rzecz jasna :P ) raczej kiepsko u niego z typowaniem wyników[do dziś dnia pamiętam, jak po pierwszym meczu w LŚ głosił szumnie: ,,Wstydźcie się Polacy, którzy głosowaliście na Brazylię!!"..... jak się skończyło nie muszę chyba mówić] :lol: :P .
Ogólnie użytkownik zaliczający się do lubianych przeze mnie.
-
Maharbal- nazwę bardzo dobrze kojarzę ale nijak nie mogę sobie nic przypomnieć. Prawdopodobny powód sklerozy to zmiana avatara.
-
Eskel - Nie kojarzę. Nie lubi PISu i Po, z dwojga złego wybiera PO. Broni islamistów przed zgniłym zachodem :D