Re: Spolszczenie Rage of Dark Gods: Battle for the Empire
Hm pewnie prace trwają dalej ale wiadomo już maj cieplutko się zrobiło wiec należy się ekipie… odpoczynek np. na łonie natury itp. relax 8-)
Ja ostatnio tez z ledwością znajduje czas na grę itp. w serie TW a tak na marginesie dodatkowo jeszcze moduje... TESV Skyrim i testuje pakiet ponad 200 modów itd.
Trzymam kciuki za tłumaczy - Pozdrawiam ;)
Mogę pomóc przy spolszczeniu kilku plików ale kiedy chciałem wysłać PW do Coolecka pisało że wybrani użytkownicy nie istnieją
Coolecka nie ma teraz czasu. Ewentualnie kontynuuj jego pracę jak możesz. Masz jego ostatnie spolszczenie?
Edit: Jego profil istnieje.
Akurat dzisiaj ściągnąłem tylko chyba będę musiał przeistalować grę żeby działało u mnie, bo przy włanczaniu od razu wyskakuje błąd ale to problem nie będzie.
A do Coolecki wiadomości nie mogłłem wysłać
EDIT
Dużo jest już przetłumaczone, chociaż zdażało się że coś zostało pominięte. Kiedy znajdę czas to zacznę tłumaczyć i za jakiś tydzień wstawię tgo wyniki na chomikuj.pl
Co robić z tymi plikami txt.strings.bin?
Coś z nimi zrobić po przetłumaczeniu tekstu czy zostawić je tak jak są teraz?
Pliki strings.bin należy usuwac po zmianie plików tekstowych inaczej to co przetłumaczysz nie będzie w grze widoczne. Próbuj dalej, najlepiej dogadaj się z Coolecką, on Ci powie co robić
Postanowiłem poinformować was, że historic jest ukończony w 90 %. Raczej nie będzie gotowy w 100 %, ale mogę wysłać trudne linijki tekstu do przetłumaczenia lub streszczenia na pw. Jak wiadomo nie ma wśród nas pisarzy, ale osoby znające lepiej ode mnie angielski mogą się znaleźć :D Pozdrawiam:)
Super. Dzięki, za dalszą Twą pracę nad spolszczeniem.
Jak miło że znowu się tym zajmujesz. Jeśli chodzi o korektę polskich tekstów to mogę zrobić, siedzę w książkach i warhammera od kąt nauczyłem się czytać, (sam też nieźle pisze :mrgreen: ). Czy w ciąż potrzebne ci są cytaty do ekranu wczytywania?
Dodałem nazwy miast i wydarzenia. Obecna wersja jest z dnia 24.06.2013. Zmianie uległ sposób instalacji na wzór spolszczenia do mosa Aravena. Wszystko działa jak należy. Czas na cytaty i cechy :)
Mogę pomóc przy tłumaczeniu tekstu. Żaden ze mnie anglista ale wszystkie komunikaty i cytaty w grze rozumiem bez problemu:].