Pomózcie mi
Wersja do druku
Pomózcie mi
I mi! :D Skoro nie piszą, to znaczy, że nie wiedzą, a lepiej nic nie pisać niż pisać: "nie wiem". Ale mam dla ciebie radę-ściągnij demo i sprawdź. Ja tak chyba zaraz zrobię.
Ale ja zamierzam go dopiero kupić
ja nie dawno kipiłem kompa :
Procek : AMD Phenom 955 3.2 GHz
Karta Graficzna : Radeon HD 5850 1gb DDR5
Ram : Kingston 4 GB 1600MHz
Zasilacz : 620za sprzet dalem 3000zł przy takim sprzęcie powinno chodzic wszytsko na full a co sie okazało ze ustawie na full jest wszystko ladnie ale jednostki przeskakuja i slajdują i musiałem zmniejszyc ustawienia ;/ i powiem wam tyle ze zalezy jak traficie moze wam sie akura uda ze bedzie chodzic wsyztsko na full detalach mi niestety nie ... pozdrawiam
płynnośc mi sie jedynnie poprawiła w empire na modzie DARTHMOD widać ze moderzy umieli bardziej zoptymalizować moda niż CA własną gre ... POLECAM TEGO MODA ! :)
A czy mój zestaw się nada?
@maxcezar5
Pójdzie bez problemu na najwyższych detalach
No to dzięks ale nie wiem czy nie kupie czasem takiego
Procesor: Intel Core i7 950
Płyta Główna: Asus Sabertooth X58
Pamięć: GoodRam 3x2GB 1600 MHz Play CL8
Asus GeForce GTX 580 1536MB DDR5 /384bit/ 2xDVI/mHDMI [ENGTX/2DI/1536MD5]
LG GH22LP20 ATA100 SecurDisc LightScribe (black)
Dysk Twardy: WD 1TB Green
Zasilacz: Seasonic X-650
Cooler: Zalman CNPS 10X Flex
Wentylator SilentiumPC Zephyr 120
A na tym?
Tez pójdzie?
A jakaż ta różnica? :roll: Najważniejsza jest odpowiednio wydajna karta graficzna i dobry procesor, reszta gra drugorzędną rolę.
Proszę wybaczyć, ale takie troszkę głupie pytanie, skoro w zestawie jest najnowsza, najdroższa i najwydajniejsza karta od nVidii. Za dużego wrażenia to i tak nie robi, bo gra chodzi na najwyższych detalach w zestawach o połowę tańszych ;) To nie Crysis.
Intel Xeon X3440
Asus P7P55D lub Asus Maximus III Formula /intel P55/
Zalman CNPS10X Performa
A-Data 4GB (2x2GB) 1600MHz CL9 Gaming
Samsung 1 TB 7200rpm 32MB cache SATA-II F3
Palit GeForce GTX 580 1536MB DDR5
LG GH22LS50 SATA
Fractal Design Define R3 Black Pearl
Seasonic S12II-620 620W 80 Plus Bronze
A ten zestaw da rade?
Z Napoleonem też?