Re: 'Fall of The Samurai' - pudełkowy dodatek!
Cytat:
Zamieszczone przez legoras
Obstawiam że nie ma żadnych materiałów nowych itp. ponieważ, udostępnili ludziom betę a to jest lepsze niż jakikolwiek trailer czy fotki
Nie powiedziałbym ze lepsze, bo trailer/screeny może zobaczyć każdy a w betę pogra nieliczna grupa, która ma zakaz opowiadania o grze. Udostępnili betę i to ma zastąpić info o grze? Gdy wychodził NTW i ETW też była beta a mimo to zasypywali informacjami, screenami itp. Dla przeciętnego gracza beta nic nie daje, bo nie można jej dać każdemu. Czekam na nowe informacje o grze udostępnione przez CA.
Jednak pojawiło się dodatkowe info na stronce totalwar.com ;) Fall of the Samurai jest już w pre-orderze. Jednak czym byłoby Creative Assembly, gdyby nie chciało podzielić kolejnej produkcji na edycje w zależności od możliwej do odblokowania "ekskluzywnej" zawartości.
Tym sposobem na rynku wylądują trzy wersje "Zmierzchu Samurajów:
-dostępną w sklepie Sega z grywalnym rodem... Obama ;)
-Limited Edition z grywalnym rodem Saga w wersji pudełkowej z dołączonym plakatem dwustronnym
-Steam Special Edition z grywalnym rodem Tsu oraz ścieżką dźwiękową w zestawie
Myślałem, że chociaż tym razem obędzie się bez tych "DeLCowych" jaj...
http://www.totalwar.com/shogun2/fots_preorder/
Na gram.pl czy Wirtusie też można zamówić wersję pudełkową, jednak nie ma tam żadnych informacji o dodatkowej zawartości.
Jestem ciekaw czy ten klan z edycji limitowanej otrzymuje się tylko przy preorderze czy również zostanie on dodany do wersji limitowanej sklepowej. Ciekawi mnie również czy kiedyś udostępnią wszystkie klany w sklepie steam tak jak to zrobili z klanem Hattori. Na stronie http://www.totalwar.com pojawił się też nowy trailer.
Miły szczegół jaki zauważyłem - francuscy Marines i heros Ninja. ;)
no i prosze, wkońcu jakiś nowy trailer dali. Pewnie zarzucą też pare skirnów w niedługim czasie
Cytat:
Zamieszczone przez robik
Ciekawi mnie również czy kiedyś udostępnią wszystkie klany w sklepie steam tak jak to zrobili z klanem Hattori.
Też jestem tego ciekaw. W Shogunie i ETW dodali z biegiem czasu w DLC, jednak w NTW do tej pory DLC z jednostkami z preordera nie ma. Ja zaczekam z kupnem, aż będzie można mieć wszystkie 9 klanów grywalnych, choćby i każdy z trzech dodatkowych w osobnym DLC.
Zobaczymy, zobaczymy...
Najbardziej ciekawy okres oczekiwania od czasów ETW, oby finał był inny ;-)
Ciekawe jak z balansem sobie poradzą, przy łączeniu pukawek z mieczami.