Białe Jezioro jest bułgarskie (tura 15). A Targowiste chyba dla Genui niedługo :P (można IMO zaznaczyć już na mapie z tury 15).
Wersja do druku
Białe Jezioro jest bułgarskie (tura 15). A Targowiste chyba dla Genui niedługo :P (można IMO zaznaczyć już na mapie z tury 15).
Halicz dla rebeliantów (zbuntował się Litwie).
======================
Edit:
Włodzimierz Wołyński dla Kijowa.
======================
Trypolis chwilowo turecki. Jakieś tam miasta tureckie zdobyły z kolei Egipt i Gruzja.
Z chęcią Ci tę chwilowość odwzorowuję. ;)
Sorry, Trebizond chwilowo turecki - nie Trypolis :!:
Lol, zobaczyłem kawałek Turcji w Afryce i zrozumiałem swój błąd. ^ ^
Jakbyś zmieniał to możesz już pomalować Kursk dla Bułgarii
wszystkie zimie Maurow dla Sycylii.
Masz niezłego laga jeśli chodzi o Turcję. Zostały jej dwa miasta - Bagdad i Ankyra.
Reszta do podziału między Gruzję i Egipt:
Dla Egiptu - Ikonium, Cezarea, Antiochia, Aleppo, Edessa, Damaszek (o ile kiedyś był turecki) oraz Ankyra po turze 21
Dla Gruzji - Erzurum, Mosul, Van, Ani, Trebizond oraz Bagdad po turze 20
Tyle, że Aleppo, Antiochię i Damaszek już dawno Egiptowi zamalowałem. To samo, jeśli chodzi o Ani dla Gruzji. Z kolei Trebizond dopiero co miał być turecki. Takoż maleje ten lag w oczach.
Mapa zaktualizowana.
uu, co tak słabo, przecież Gruzję zostawiłem z jedną armią Turcji zablokowaną fortami, drugą oblegałem 2 flagami i w turze którą oddawałem grę Ani można było zdobyć w związku z czym cała Turcja była bezbronna :) To miał być Blizkireg i podbite większość Turcji, a wyszło tylko pare prowincji dla Gruzji :P
Ta zablokowana fortami przebijała się w stronę Trebizondu i nawet chwilowo go zdobyła, ale już jest po niej. ;)