Jasne, wrzuć, to sprawdzę. Ciekaw jestem, co to za CTD.
Wersja do druku
Jasne, wrzuć, to sprawdzę. Ciekaw jestem, co to za CTD.
Jeśli komuś udałoby się to obejść, to będę bardzo wdzięczny.
http://www.speedyshare.com/files/244990 ... ywanie.sav
Hmm, pojęcia nie mam, co to za błąd...
Spróbuj cofnąć się o kilka tur, powiedzmy - 8, i rozegrać je zupełnie inaczej, albo nic podczas nic nie robić, tylko kończyć turę za turą. Powinno pomóc.
A ty też masz takiego agresywnego crasha, czy zwyczajnego? Bo jeśli inni mają w tym miejscu, normalnie, windę, czy coś, to sobie znajdę jakiegoś murdzina, żeby mi to obszedł z innego sejwa - bo myślę, że ja ryzykuję zdrowie kompa.
Mam zwykłego crasha, bez żadnych dziwnych efektów...
I jak będzie możliwość zmiany religii poganami?
Co trzeba zrobić aby dostać pomoc papieża? Wybudowałem ten budynek co jest potrzebny, straciłem jaffe a i tak żadna pomoc nie przyszła.
Po tym jak jakiś czas temu reklamowaliście kampanię Jerozolimą, jako wymagającą, uznałem iż trzeba spróbować. I rzeczywiście: kasy mało jak cholera, a Saladyn, mimo że w sojuszu, to takich ma agresywnych kupców, że się wyrobić nie da. Gospodarka w strzępach, a Egipt ma 4 razy więcej wojska.
Ale dochodzi do absurdów! Jak w Thir Age... Atakuję Damaszek z 4ema jednostkami, klikam turkę, a tu nagle BUM! z 4ech robi się 16. To normalne tutaj? Jestem graczem KO, więc chwilowy powrocik do singla jest pełen niespodzianek.
Gram na vh/vh. versja 1.05
Na szczęście i tak rozwalam ich w polu, jak i strategicznie na mapie ,ale jednak nie jest to zbyt fair 8-) Ten Damaszek to zdobyłem sobie i idę na Homs i Antiochię. Ciekaw jestem czy pokaże się dla Egiptu jakiś event znaczący, bo na razie cały rdzeń mego kraju otoczony jest kordonem fortów i z południa to może mi naskoczyć, a na północy ta jedna armia Balina mi starczy na te 3 egipskie. Zobaczymy, czy było się czym zachwycać z tą trudnością 8-)
Mam pytanko na szybko. W którym katalogu są standardowe portrety generalicji KOJ? Czy one są w ...broken_crescent/data/ui/... czy może portrety podciągane są z katalogu głównego? Chciałem zamienić pliki *tga na swoje.
Dzięki za odpowiedź.
Mod bardzo fajny(grałem trochę w wersję 1.05) ale mam problem z wersją 2.02. Nie mogę w ogóle do niej wejść! Moda zainstalowałem w folderze Broken Crescent, który znajduje się w głównym katalogu MTW II. W folderze BC zostawiłem wszystkie ikony, pliki konfiguracji etc. Próbowałem uruchamiać, przez ikonę BC z folderu głównego, ale zamiast do moda zostałem wtryniony do zwykłego MTW II ;)
Może źle coś zainstalowałem, albo w niewłaściwym miejscu :?: