Miałam taką nadzieję :D A nie nosicie szpilek?Cytat:
Zamieszczone przez Matatjahu
Wersja do druku
Miałam taką nadzieję :D A nie nosicie szpilek?Cytat:
Każdy nastolatek tak mówi, myśląc, że jak sprzedają mu piwo to wygląda dorośle :D.Cytat:
Ale ja że wyglądam trochu starzej i poważniej
Glany mogłyby być wyłożone od środka gwoździami, a metale i panczury chodzące w nich cały rok i tak będą twierdzić, że są najwygodniejsze i najbardziej praktyczne na świecie.Cytat:
tez tego nie rozumiem... Tzn rozumiem, ze sa pewne sytuacje w lecie kied glany sie przdaja, koncert dla przykladu. Ale tak normalnie? To zbedna katorga. No i taka sytuacja, kiedy idziesz do dziewczyny i musisz wydobyc sie z butow. A nogi w glanach bardzo sie poca
Już czuję nadciągające posty wyżej wymienionych twierdzących, że tak naprawdę jest i się nie znam :lol: .
Bycie spalonym na stosie na dziedzińcu lokalnego kościoła nie należy do moich ambicji.Cytat:
Miałam taką nadzieję A nie nosicie szpilek?
O to to!Cytat:
Każdy nastolatek tak mówi, myśląc, że jak sprzedają mu piwo to wygląda dorośle .
Spoko, jak metaluch przyznaje Ci racje i wlasna piersia bede Cie bronic przed "wygladajacym troche starzej i powazniej" Matatjahu! :mrgreen:Cytat:
Glany mogłyby być wyłożone od środka gwoździami, a metale i panczury chodzące w nich cały rok i tak będą twierdzić, że są najwygodniejsze i najbardziej praktyczne na świecie.
Już czuję nadciągające posty wyżej wymienionych twierdzących, że tak naprawdę jest i się nie znam .
Budujące słowa :D.Cytat:
Zamieszczone przez Volomir
A co do oficerek, to nazistowskie rzeczywiście pięknie się prezentują, ale w takich szkoda byłoby chodzić; co myślicie o radzieckich?
Radzieckie, jakoś żadnych nie widziałem. No może jacyś oficyjerowie ale zwykły soldat latał przynajmniej podczas IIwś w trepach które wyglądały jak dzisiejsze buty zimowe :P
Hehe, czemu się boicie. Volomir ma rację. To Ty chyba nie widziałeś, no na pewno moich rówieśników :P głównie taka dzieciarnia trochę. Ale nieważne, retoryczna dyskusja. Każdy wygląda inaczej, do niektórych pasują do innych może i nie.
Nie Leno, zawiodę wszelkie rachunki prawdopodobieństwa :mrgreen: nie nosimy.
P.S co się będziesz Volo z producentem kłócił, on wie lepiej! :lol: :lol: :lol:
Z kim :D?Cytat:
Przykładowy odbiorca :D http://pl.wikipedia.org/wiki/Hitlerjugend
Dobre ;)Cytat:
ostatnio kupiłam te pierwsze od lewej, tylko w kolorze białym
A umiesz chodzić w takich szpilkach ? :D Pytam z ciekawości.
Swoją drogą najlepsze są dupeczki, które chodzą na szpilkach jak na szczudłach :lol:
Cytat:
Zamieszczone przez Witia
Ciekawość pierwszy stopień do...łóżka :lol: zależy od długo planowego celu pytania, oczywiście żart ;)