Wlaczam dzisaj steama i caly czas mam przed oczami napis "Poszkiwanie uaktualnien gier steam". Usunalem pliczek clientregistry.blob, steam sie zaktualizowal, a problem nie zniknal. Wie ktos ile takie cos moze trwac i czy da sie cos na to poradzic?
Wersja do druku
Wlaczam dzisaj steama i caly czas mam przed oczami napis "Poszkiwanie uaktualnien gier steam". Usunalem pliczek clientregistry.blob, steam sie zaktualizowal, a problem nie zniknal. Wie ktos ile takie cos moze trwac i czy da sie cos na to poradzic?
również dzisiaj załączam po jakimś tygodniu steama w online a tu cosik takiego mi firewall pokazał:
http://yfrog.com/14abcpwj
sciągnął ze sto mega i wysłał też parę...
a tutaj widać jakie pliki zassał/zaktualizował m in empire exe w kat.steam >>> http://yfrog.com/14zzzzclj
...wszystko jasne to nowy interfejs gry do dodatku elite units of the west.
Świetnie, a działają Ci mody teraz? Bo mi nie. Wie ktoś jak wrócić do poprzedniej wersji? Czyli ma ktoś poprzedni empire.exe? Szlak mnie trafił wczoraj bo chciałem kontynuować kampanie po dlugiej nieobecności a to zonk.
edit- nieaktualne, już sobie poradziłem kasując ostatnio ściągniete packi i znalazłem kopie zapasową empire.exe nie wiem nawet czy potrzebną. Uf wszystko po staremu.
witam
zakupiłem ostatnio ETW w empiku, mam już konto steam z wcześniejszej gry.czy może ktoś wytłumaczyć jak zainstalować gre z dysku?(mam łącze radiowe,więc ściągać będe z 2 tygodnie)
Pewnie juz doszedles do rozwiazania, ale napisze dla innych. Wkladasz gre do napedu przy wlaczonym Steamie (programie,a nie stronie w przegladarce) i instalujesz.Cytat:
Zamieszczone przez dewastator
Witam.
Mam problem z instalacją Empire Total War. Podczas próby instalacji, steam zawiesza się w tym momencie bądź wywala komunikat
Nie wiem co z tym fantem zrobić. Miałem już wcześniej zainstalowaną grę na tym komputerze. Czekam już 3 dzień aby zainstalować tą grę.Kod:Serwery steam są w tej chwili zbyt zajęte by zająć się twoją sprawą. Spróbuj ponownie za kilka minut
Prozę o pomoc :-|
A ja mam pytanie dotyczące patcha. Kupiłem dawno temu ETW i dzisiaj zachcialo mi sie grac. Zainstalowalem gre i zaczyna ściagać patcha. Problem w tym ze mam łącze 6Mb/s a leci 24kb/s ;/ i 2h sciagania. Czy jest jakis mirror zeby zassac szybciej patcha?
W ustawieniach Steam zmień region pobierania na inny.
Zmieniłem na Polskę i dalej to samo :?
EDIT:
Niemcy poratowały pełną przepustowością mojego łącza ;)
Witam wszystkich ;)
Mam takie pytanie bo nie interesowałem się E;TW ale dostałem ostatnio egzemplarz i czasami zdarzy się że na mapie kampanii gra się zawiesi i potrzebne jest wyłączenie procesu i restart gry, czy to jest normalne ? Ustawienia grafiki mam na ULTRA a to mój komp:
Phenom II x4 940
Radeon 4890 Saphire OC edition
2x 2GB 1066MHz OCZ
Zasilacz 650W OCZ
Mainboard Asus M4A78
Pozdrawiam ;)
PS. czy grając Szwecją wojna z całym światem po kilku turach to normalka ? ;>