I dlatego w takie gry opłaca się grać w wersje angielskojęzyczne... Zresztą słychać to już na trailerze :mrgreen:
Wersja do druku
I dlatego w takie gry opłaca się grać w wersje angielskojęzyczne... Zresztą słychać to już na trailerze :mrgreen:
Mi tam się podobają polskie głosy w Wieśku. Nie widzę powodu by na to narzekać;)
Tak po prawdzie to nie są złe, ale angielskie są jednak lepsze. Choć podejrzewam, że to już kwestia gustu.
Zdecydowanie wolę polską wersję. Rozenek genialnie użycza głosu Geraltowi... aż ciary przechodzą. Nawet na dźwięk jego słów z powyższego trailera. Jest w nich magia, jest to coś :D Myślę, że wszystkie głosy za wyjątkiem Saskii smokoj**czyni są na bardzo, bardzo wysokim poziomie. Nawet u postaci z dalszego planu.
Puśćcie sobie ten filmik, zamknijcie oczy i powiedzcie kogo widzicie :D
[youtube:3mwypc6x]http://www.youtube.com/watch?v=IAN0UO3uMok[/youtube:3mwypc6x]
Masz na myśli książkę? Z tego co pamiętam Geralt był z Ciri w ruinach elfickich podczas ataku. Musiał zareagować aby ratować Triss. Wcześniej jednak zarzekał się, że nie będzie brał w tym udziału ze względu na neutralność.Cytat:
Zamieszczone przez Salvo
Co do głosów to nieco zdziwił mnie ten ruski akcent (pierwszy raz oglądałem po Polsku). W uszy rzuciła mi się też kwestia Vesemira, w Polskiej wersji słychać jego zrezygnowanie i coś jakby monotonność (poczucie oczywistości), w angielskiej brzmi inaczej.
Ruski akcent, to żart, nieprawdaż? ;) Odbiegając od tematu, dla sympatyków fantastyki polecam Świat Lodowatego Ogrodu, kapitalnie napisana 8-)Cytat:
Dagorad.
Polski dubbing podobał mi się w jedynce. W dwójce....nie wiem, trailery po angielsku wspominałem lepiej (tyle, że w kwestii dialogów dwójka pod każdym względem ustępuje jedynce :/ ).
Trzeba przyznać że świetnie się nadaje do podkładania głosu.Cytat:
Zamieszczone przez Lena
Do tego świetną książkę czyta na filmiku
Coś tak czuje że mój komputer nie uciągnie wiczera będe musiał sobie kupić karte graficzną.
No ja coraz bardziej się obawiam wymagań Wieśka, nie chce kupować nowej karty :|