A żebym tylko umiał robić nowe jednostki...
Wersja do druku
A żebym tylko umiał robić nowe jednostki...
Nie mysleliscie aby dodatkowo powiekszyc rozmiar oddzialow razy 2, wtedy bitwy by byly bardziej epickie.
Co ze spieszoną jednostką Braci? Przecież widziałem jej ikonki i same jednostki? To byłaby perełka nad perełkami, lepiej dać już tą pieszą jeżeli trzeba dokonać wyboru. Co do reszty czyli włóczników i rekrutacji nie będę dopytywał bo robota nie jest łatwa a nie mam prawa dysponować nie swoim czasem. Ale... - Panowie, na Boga najwyższego - piesi Bracia muszą przecież być!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Edit:
To wstępne propozycje dla Bizancjum - nie mieli dobrych relacji z sąsiadami a im bliżej tym gożej. Uwagi i sugestie mile widziane:
Bizancjum -
3 england
3 france
1(wojna) sicily
2 milan
3 aragon
2 moors
2 portugal
2 spain
2 egypt
1 venice
2 Królestwo Jerozolimy
2 Syria
1(wojna) turks - Seldżukowie
1 cumans
3 scotland
3 hre
1(Wojna) hungary
3 denmark
2 russia Księstwo Włodzimiersko - kijowskie
3 poland
3 novgorod
4 papal_states
2 pisa
4 Armenia
3 saxons Norwegia
1 timurids czyli Abbasydzi
1 mongols
tusek21 może i epickie by były ale większość kompów nie uciągnie bitew z ponad 5000 ludzi. Gnejusz bez przesady z całym światem relacji nie będziemy robić a Armenii nie ma w modzie jest Gruzja a jej nie ująłeś. Kilku sąsiadów najważniejszych.
u mnie wyskakuje napotka przy pierwszej bitwie
Map.rwm usunąłeś?, próbuj ponownie, obniż wymagania grafiki. Zachowałeś kolejność instalacji? Po jednym razie to o wiele za mało.
Tak,spolszczenie,nastepnie paczka do mods.Tylko ze map.rwm bylo tylko w full.Wymagania sprouje,ale nie wydaje mi sie bo mam 7870 1250/1450,powinna dac rade na maxa
A submoda muzycznego z litery b) masz?
Mialem juz go wczesniej,pobieram teraz pacha do niego,moze pomoze:-)a jak nie to probuje reinstalke medka i wszystko krok po kroku jeszcze raz.Nie dalibyscie rady jakos magicznie wstawic Litwy?
To trzeba by utworzyć nową frakcje dodać do i tak zapełnionego limitu jakieś 20 jednostek...Nie sądzę by to się przyjęło.I tak pewnie coś ominąłem...