Po prostu jest to kolejny wybryk twórców gier, dla których takie szczegóły nie mają większej wartości - Może ktoś kto to zrobił uznał że to będzie ,,cool'' i spodoba się potencjalnym klientom - nie mocnym fanom - młotka.
Wersja do druku
Po prostu jest to kolejny wybryk twórców gier, dla których takie szczegóły nie mają większej wartości - Może ktoś kto to zrobił uznał że to będzie ,,cool'' i spodoba się potencjalnym klientom - nie mocnym fanom - młotka.
Dokładnie tak i mi takie podejście szczerze mówiąc nie przeszkadza,przynajmniej dopóki dotyczy takich szczegółów jak uzbrojenie czy dodanie martwej wedle kanonu postaci jak to zrobiło CA w przypadku WH.
Mój lepszy przyjacól jest fanatem Warhammera
Co w nim takiego szczególnego?
Ktos z forum kupuje te gre ? Ja sie mocno zastanawiam. Bardzo duzo godzin spedzilem nad COHem i widze ze ta gra mega podobna w gameplay jest do COHa.
No nie do końca,w COH2 nie masz bohaterów którzy paroma umiejętnościami potrafią zabić Twoje wszystkie żmudnie uzbierane jednostki a do tego jest system osłon,który w DOW3 praktycznie nie istnieje xD. I to jest właśnie dla mnie największy minus tej gry,pograłem trochę w betę ale szczerze mówiąc to mam mieszane uczucia,z jednej strony myślałem że będzie jeszcze gorzej ale z drugiej to dalej lepiej pograć w DOW1 jeżeli ktoś lubi takie klimaty. Niby można wystawić naprawdę dużo jednostek ale co z tego skoro jak już wspomniałem jeden bohater jest w stanie je wykończyć bez większego problemu. Ja osobiście na pewno nie kupię w dniu premiery,jeśli już to za rok-dwa za 1/4 ceny.
Ja bede mogl jutro pograc w bete ho dostalem klucz. Zobacze jak moje wrazenia i one osadza czy warto dawac ta kase. Ale pewnie tez poczekam jak ty
Skoro masz taką możliwość to jak najbardziej ograj samemu,może akurat Tobie to przypadnie do gustu. Jak dla mnie ta gra po prostu nie jest warta 200 zł,przerażające jest też to,że w tej cenie dostajemy zaledwie 3 frakcje,strach pomyśleć ile będą kosztowały DLC dodające kolejne nacje do gry, jeszcze się okaże że będziemy stawiać CA za wzór jeżeli chodzi o stosunek zawartości do ceny ;)
Bez kitu, TW Warhammer kosztowal kolo 179, wszyscy mowili ze duzo. Pozniej te Beastmeny i Elfy tez nie tanie. Ale za to cos darmowego wpadalo :) oby Relic ich nie przebil :) a narazie sie zapowiada :)
DoW III jest chyba najgorszą serią z DoW. DoW 1 to niedościgniona legenda która na multi ma więcej graczy niż DoW 2 a i bitwy są większe. Bohater to trochę przypakowana jednostka która wiele nie zmienia na polu bitwy a w 3 wymiata Ci skilami jak w jakiejś mobie i giną całe oddziały. Nie zastaniesz też pięknych kombosów w 3 i co najgorsze nie czuć mocy jednostek(wybuchów itp.)
DoW 1 bez dodatków? Nie żartuj nawet, kampania tylko dla jednej frakcji (Space Marines)...
DoW III pewno kupię, ale za połowę ceny (czekam na promocję na steam). Nie śpieszy się mi z tym, mogę nawet poczekać ze dwa lata.