-
Re: Szybka pomoc - GRA
Cycki opadają :/
bronię miasta z murami.
przeciwnik ma dwa oddziały które wylądowały na plaży.
Ja mam cały garnizon w mieście i nie mogę nim z niego wyjść bo "ta brama nie znajduje sie pod twoją kontrolą" każda brama w mieście.
ja ich nie mogę utłuc. Oni nie podchodzą :/
-
Zajmij te bramy albo włącz ograniczony czas na bitwę.
-
Ewentualnie nie instaluj bet patchów, bo sytuacja w której we własnym mieście nie możesz kontrolować na starcie bitwy jego bram - to jakaś paranoja, z którą grając na pełnych patchach się jeszcze nigdy nie spotkałem.
-
Witam.
Przy instalowaniu radiousa moda, zmieniłem zawartość katalogu UI, którego nieroztropnie, nie skopiowałem w wersji podstawowej. Pytanie, czy żeby wrócić do pierwotnej i niezmodowanej wersji gry muszę całą grę instalować od nowa, czy też jest jakieś inne rozwiązanie?
-
Odinstaluj moda, wywal całą zawartość folderu UI - sprawdź spójność plików. Zainstaluje Ci się ponownie sama zawartość UI.
-
Dzięki, nie wytrzymałem ciśnienia i wywaliłem grę, a teraz zasysam ją od nowa.
Kolejnym razem postąpię wg twej wskazówki.
-
To napisz czy pomogło bo nie wiem czy pobierać moda
-
Tak, pomogło. Na przyszłość zgodnie z tym co sugeruje Radiosus, należy wykonać backup folderu UI i po odinstalowaniu moda, podmienić folder UI na oryginalny.
-
W trakcie wojny domowej zniknęły mi wszystkie opcje "intryg politycznych" wszytskie przyciski są puste, kiedy na nie klikam słychać dzwięk ale nic się nie dzieję.
Myślałem, że to wina wojny domowej ale po zakończeniu dalej nie mogę adoptować generałów itp??
-
Dzięki temu nie ma niebezpieczeństwa wybuchu następnej wojny domowej. Minusem jest to, że po wybuchu owej wojny, już zupełnie nie ma po co zaglądać do tego okienka.