Genialne :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez voitek
Wersja do druku
Genialne :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez voitek
Jak widzę, "ś..... ci u nas dostatek" parafrazując pewne powiedzenie. Z góry przepraszam za - ocenzurowany od razu - kolokwializm lub wulgaryzm - jak kto to ocenia.
A tobie o co chodzi znowu?
O tego "człowiekarzodkiewkę"
Ciężko ocenić "ś.....". Śmietany ci u nas dostatek?Cytat:
Zamieszczone przez adriankowaty
świrów - wariatów. Mnie to po prostu ubawiło i w ramach komentarza rzuciłem sarkazm.
Matko masz 16 lat a zachowujesz się na 40 co najmniej, wyluzuj się :mrgreen:
Racja, :lol: ale napisałem ten post bo mnie rzodkiewka ubawił.
Jestem przekonany, że gdyby pod Kannami Hannibal musiałby się przeciwstawić armii rzymskiej dowodzonej przez Jutrzenki, to uciekałby z Półwyspu Apenińskiego w podskokach.
http://s7.postimage.org/jiuo7m217/Clipboard011.jpg
Niechaj więc złożę pokłon wielkiemu strategowi co Jutrzenki się zwie :lol: Ach ten nasz czat... tyle śmiesznych rozmów :D
Co za idiota :lol: :lol:
Nie będę dawał pojedynczych wypowiedzi bo tam jest mnóstwo śmiesznych rzeczy :
viewtopic.php?f=26&t=4992&start=380
Niezwykle sympatyczna rozmowa jak to zwykle w agorze bywa :D
Znowu ja?
Tak, temat o WP jest śmieszny ponieważ większość nawet w nim nie była :|
Ciekawe kto?
Zapisy do nowej MKO :lol:
Cytat:
Zamieszczone przez Milanos
Edit:Cytat:
Zamieszczone przez Marat
Cytat:
Zamieszczone przez Domen
Ale susza w tym temacie.
Cytat:
Zamieszczone przez tomciopogromcio
:lol: :lol: :lol:
Voitek w temacie o frakcjach R2
Mnie to rozbawiło :DCytat:
Mają zbyt słabo wyeksponowane sutki! Żądam większych sutków u Brytów! Nie kupuję gry bez sutków!
PS. Nie dyskutujmy o KLA, trzymajmy się sutków... tematu znaczy
Cytat:
gram i gram a legionistów niema tylko hastali i cos tam jeszcze podbiłem germanie galie i grecjie a tu sru sarmaci a ja tymi jednostkami niemam szans podpisałem protektorat a sarmaci w następnej turze znowu atakują tagże al dyplomacji skopane spam armi masakra brak legionistów w 655 tuze ? a i pikinierów czy falange kłagie bez problemów kawaleria sarmacka skopali troche tego moda ???
Krwawy w formie
Cytat:
NATO może wkroczyć dopiero po tygodniu. Przez ten czas jesteśmy rozjechani dwa razy przez Białoruś bo grubasy z pryszczami i okularami jak dna od butelek siedzą przed kompem a na WF niosą zwolnienie. Przecież nie będą nas bronić tzw. "mniejszości" co chodzą w białych rurkach w różowe kwiatki albo jakieś inne hipstery. Stawiam pytanie dlaczego jakieś zadupie na krańcu świata ma potężniejszą armię i zdrową ideologicznie i fizycznie młodzież. A u nas gejowizna i cherlactwo - do tego nieuki.
Cytat:
Dlaczego małe żółte ludziki mają program nuklearny a my nie mamy? Dlaczego zwykły koreaniec z północy jest 200x sprawniejszy od przeciętnego Tomka co wpieprza czipsy i siedzi 24/7 na necie a do szkoły niesie zwolnienie z WF?
:D
:lol:
Chyba zacznę odwiedzać Agorę. :D
a już się bałem że ten temat umarł :D
Cytat:
Zamieszczone przez Volomir
Przejrzałem sobie całe łapu capu no i jedno mam do powiedzenia hahahahahah ;), chociaż ostatnie strony średnie w stosunku do tego co było na początku i w środkowej części, może to "wina" wygnania Arindala :D.
Przejrzałem też swoje PW żeby zrobić tam porządek, no i jedna wiadomość mnie rozśmieszyła:
..jako, że to PW to nie napiszę kto to ale człek ma grubo ponad1 tys. postów... i nie jest o KLA :twisted:Cytat:
jak śmiesz ukarać gwiazdę mojego formatu ostrzeżeniem ? jestem znany i podziwiany
edit:
Swoją drogą to też dobre:
:lol:Cytat:
Barsa pisze:
Zamykam, jak ktos chce usunąć konto piszę do admina i po sprawie, czego zreszto juz sie dowiedziales... wiekszego spamu mi tu nie potrzeba.
NIeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Człowieku coś ty zrobił!!! Szykowała się taka zajebista rozmowa!! Specjalnie po browara poszedłem
To pierwsze mnie rozwaliło :lol:
Cytat:
Zamieszczone przez Hetman
=========
Edit, 25 IV
Cytat:
Zamieszczone przez Edhardo
Cytat:
Zamieszczone przez Volomir
-----edit -----Cytat:
Nie jestem ....
Post który był cytowany został tam (w wątku tematycznym) zgłoszony jako łamiący zasady ;
jego treść nie nadaje się do łapu capu tylko do zbanowania.... i do wymazania, a przynajmniej uprzątnięcia sprzed oczu userów, co uczyniłem tam (w wątku "tematycznym") i niniejszym dokańczam tutaj.
.....
Słusznie zauważasz że jest to przejaw pisania zanim się pomyśli , słusznie też dostrzegłeś że nie wypada nawet takiego "czegoś" cytować. Na przyszłość faktycznie proszę nie cytować postów bardzo wulgarnych i nienawistnych - nawet w tym wątku
.........
PS a co do "pisarzy" odpowiednie kroki w toku.
---------kirlan-----------
Holy shit! Skąd to jest?
Czyżby Agora?
A miałem odwiedzać... :roll: 8-)
Dział OiM 2. Ten dzieciaczek więcej tekstów wali w temacie o OiM ale wolałem nie wrzucać...
Teraz to się nie popisałeś kirlan. Ten temat właśnie po to jest. Zresztą przejrzyj ten temat od samego początku. Jak masz zamiar usuwać wpisy z łapu capu to najlepiej zamknij temat i wywal do pustelni
BTW
Wiedzialem, ze trafi za to do łapu capu :mrgreen:Cytat:
=========
Edit, 25 IV
Edhardo pisze:
Akustyczny black metal
Volomir pisze:
Chyba autystyczny
Zapewniam że my wszyscy moderatorzy i admini unikamy jak ognia JAKIEJKOLWIEK ingerencji w "Forumowe Łapu-Capu".
Ale są sytuacje gdy nie mamy innego wyjścia.
Zostawienie takiego brudu i "popisów" haterstwa jakie stanowiły TE KONKRETNE 3 POSTY (i ich cytowania) byłoby z naszej strony (adminsko-moderatorskiej) haniebnym zaniechaniem.
Łapu-capu - służy do ... cytowania i wytykania łapu-capu, a nie jakohall of fame dla bluzgaczy i haterów.
NIe cytujcie / nie piętnujcie tutaj przejawów bluzgania i siania nienawiści ani postów z linkami do piratowania jeśli takie się zdarzą . Od tego macie przycisk"zgłoś ten post" czyli obrazek wykrzyknika.
To jest łapu capu - PRĘGIERZ NIEDBALSTWA - a nie czegokolwiek innego
[spoiler:s33ldn71]Łapu-capu czyli niedbalstwo, nieumiejętny styl pisania, błędy ortograficzne, nieprzemyślane wypowiedzi itd itp, jakkolwiek WY SAMI - każdy w swoim wyczuciu - określicie pojęcie "łapu-capu". W to nie wnikamy, nawet jeśli my moderatorzy mamy inny osąd posta / inne kryteria niedbałości, inny poziom oczekiwań co do stylistyki postów, logiki, inną wyrozumiałość względem ortografii i nterpunkcji , inną opinię o autorze, o poście itd., nawet jeśli jakiś post uznajemy za żart, albo prowokacyjkę czy inne celowe działanie, albo gdy uznajemy go za zwykły post a nie przejaw pośpiechu, niedbałości, niewiedzy. NIE INGERUJEMY nawet gdy pukamy sie w głowę: gdzie tu "łapu-capu"?[/spoiler:s33ldn71]
KAŻDY USER MA PRAWO UZNAWAĆ DOWOLNY POST ZA ŁAPU-CAPU nawet gdy wszyscy inni userzy i wszyscy moderatorzy i wszyscy admini uznają go za zwykły post.
Natomiast przez nas (moderatorów i adminów) bezwzględnie będzie tępione haterstwo, a to oznacza między innymi że haterstwo będzie WYMAZYWANE - nawet występujące jako cytat!!
[spoiler:s33ldn71]I bardzo proszę: nie rozmawiajmy już dłużej na tematy tych żałosnych 3 postów bo właśnie po to je usunąłem (wraz z cytatem) żeby te przejawy haterstwa 2 osób nie zajmowały głów reszty forumowiczów[/spoiler:s33ldn71]
Cytat:
Witam mam pytanie odnośnie gry a
mianowicie wiem jak zwiększyć ilość
tur/zmienic daty wydarzeń itp ale
nigdzie nie mogłem znaleźć poradnika
lub pomocy innych odnośnie zmiany
flagi państwa.
Świetna pomoc Grom91 ;)Cytat:
zmiane dat i np ilosci tur zmieniasz w
dester start .
To musiało tu trafić :)Cytat:
Ze względu na śluby czystości na razie celibat ale w przyszłości planuję być hetero.
Cytat:
Zamieszczone przez kujon333
maryniaszCytat:
na temat wyjściowych mord lepiej nie zaczynaj bo pewne słuchy do mnie doszły że jak cię widzą w szkole na korytarzu to wyglądasz jak byś z kołkiem w dupie szedł ale czy to prawda to nie wiem.
Cały tamten temat to teraz szopka :D
Nasz nowy nabytek BLooDek, który ma wielką szanse na zapełnienie luki powstałej po odejsciu historyka :PCytat:
tak uważam, że to powód do dumy, nie rozumiem dlaczego ruch stawiasz wyżej od np grania w gry.
Historyka nam nie zastąpi :P
A co do tego,no to...bez jaj.Ruch ważniejszy od GRANIA W GRY ale jeśli to by było siedzenie przy kompie ale jakiś pożytek z tego to spoko,to jest gut.E,to nie znaczy,że stawiam kompa nad ruchem czy coś,po prostu gdy nie ma potrzeby to można się zająć tymi bardziej "produktywnymi"rzeczami na kompie niż ruch :P