Będę no chyba że mi coś wyskoczy ale nie planuję niczego takiego :D
Wersja do druku
Będę no chyba że mi coś wyskoczy ale nie planuję niczego takiego :D
Hetman, ty nie mozesz, nikt ciebie tam nie chce.
Ja bede
Mam nadzieje, że to był żart voitek. :P
Ok, to kto może, niech się pojawi. Oczekujcie pojawienia się powyżej podanego pokoju o 20:00, postaram się stworzyć tak 19:55. ;)
Ja wyjeżdżam o 17 do rodzinki, ale na 99% będę o 20 w domu, więc git.
Ja zawsze jestem smiertelnie powazny i nigdy nie zartuje 8-)Cytat:
Zamieszczone przez Volfgan
Cholera, mam ważną rzecz do zrobienia i nie dam rady na 20:00...
Możemy przesunąć nasze spotkanie ostatecznie na 20:30? Krzyzak tez wtedy będzie miał więcej czasu. :)
Mi pasuję. Cholera tylko mam stracha bo zaplątał mi się Controler Xbox a raczej kabel i spadł mi na podłogę niby dziala ale jak go ruszam gwałtownie to coś tam gruchocze mam nadzieje że nic się takiego nie stało. Stary controler Logitech mi spadał kilka razy i wszystko grało a tu przy tym Xboxie raz i już coś gruchocze. :cry:
Znakomicie ! Dopiero teraz wróciłem, więc ok. Ronin zagraj na klawie :D
Pokój założony, czekam.
TW FIFA haslo:123
Wszystkich wcieło? No trudno do następnego spotkania.
Nie. Voitek nie chciał grać, a Hetman podobno chciał pograć 1v1 z Tobą i mną. Dlatego wszyscy wyszli.
Volfgan mam pytanie odnośnie sztuczek technicznych. Chodzi mi o przerzut piłki nad głową czy to sztuczka którą umieją tylko niektórzy zawodnicy. Bo grałem niedawno Lechem i nie potrafił jej nikt zrobić poza moim własnym zawodnikiem który ma ją odblokowaną. Wydawało mi się że jest to dość łatwa sztuczka tyle tylko że gdy ma się przeciwnika za plecami to trudniej ją wykonać ale teraz już sam nie wiem.
Każdy może wykonać przerzut nad głową, ten zwykły. Najpierw rozpoczynasz od żonglerki, a potem w jej trakcie lewym analogiem w przeciwnym kierunku do tego, w który jesteś zwrócony. :) Jeżeli opanujesz to szybkościowo, to potem nawet nie będzie żonglerki tylko jeden podrzut w górę i odrazu za siebie. ;)
Chodziło mi o ten który robimy z biegu.Cytat:
Zamieszczone przez Volfgan
LT +Raz do tyłu i 2 razy Przód prawy Analog.
od kiedy w biegu można przerzucić piłkę nad głową... Ja szczerze mówiąc nie spotkałem się z czymś takim. Ewentualnie jak ktoś ci poda górą, a ty przy przyjęciu odrazu zmienisz kierunek, to zdarzy się, że przerzuci piłkę.
No fakt źle to ująłem nie w biegu a ze wciśniętym LT ale nie stojąc a truchtając.
LT + prawy Analog, Raz do tyłu i 2 razy Przód Fachowo to się nazywa chyba Rogal ale głowy nie dam
To jest tylko dla pięciogwiazdkowych. Sombrero się nazywa.
Chodzi wam o rainbow flicka? 4-gwiazdkowi też to robią.
Aaa, kompletnie o tym zapomniałem, to jest gwiazda, albo rainbow. To, tak jak napisał Czik, robią zawodnicy z cztereami gwiazdkami umiejętności. Myślałem, że chodzi ci o przerzucenie piłki za plecy nad głową, bo coś pisałeś o tym, że trudniej to wykonać mając zawodnika za plecami i mnie to zmyliło. :P
A czy wy też nie macie statystyk na EA bo ja już 2 albo 3 dzień nie mam statystyk
Może byśmy powtórzyli te wieloosobowe mecze ? ;) Proponują ten sam dzień i godzinę, czyli sobota 20:30.
Mi pasuję :)
Mi także
Zagraliśmy znowu z Roninem wygrałem 2-1.
Moje po prawej:
Zenit 1-3 CSKA Moskva
Benfica 4-1 Sevilla ( 4 bramka przez moją głupotę )
BvB 1-3 Milan
Inzaghi zdobył bramkę w swoim stylu, tylko szkoda, że nie wykorzystałem nim jeszcze jednej akcji kiedy się pomyliłeś z wykopem piłki ;) Miło się grało, dzięki.
Cytat:
BvB 1-3 Milan
W ostatnim meczu moi spuchli bo do dogrywki grałem nieźle 1:1. A potem coś się zacieło i 2 bramki zainkasowałem. Widzę że mam kompleks AC Milan już drugi raz przegrałem z tym klubem grając BVB Dortmund. Gra była jak zwykle pasjonująca. ;)
Po prostu Milan to królowie końcówek :D
Co do meczu jeszcze Sevilla-Benfica. Wpakowałeś mi 3 bramki pod koniec i aż mi wstyd było :D
Zagraliśmy z Krzyżakiem kilka meczyków
z tego co pamiętam ja wygrałem 4 był jeden remis i 2 razy przegrałem grając Polskimi Drużynami widać dokładnie jakie to ciężkie zrobić jakąś składną akcję ;)
No i z Hetmanem dwa meczyki. 2 Porażki różnicą 1 bramki ale muszę tu powiedzieć że grałem z wyłączonym automatycznym przełączaniem zawodników dlatego reakcja moich graczy była lekko spóźniona ale oczywiście Hetman wygrał i to się liczy. Mecze były jak zwykle ekscytujące.
Pierwszy meczy był jakoś tak 3:2 a drugi 1:0 albo 2:1 nie pamiętam dokładnie
ps. Szkoda ze Volfagna nie było ale pewnie zapomniał że się z nami umawiał.
Ręczną oglądałem. :) Zapomniałem, że wtedy grają, kiedy się umawiałem.
Tak, ale gdy grasz drużynami, które mają zawodników dobrze trickujących to jest mi ciężko :D Podobnie jak z Volfganem. Legią mi szło doskonale, chciałem coś nowego no i miałem :) Wynik 9-4 albo 9-5 dla mnie :D Niezły mecz był.
Jak ktoś chce sobie zagrać, to pisać na gg, bo dzisiaj raczej mam czas. :)
Zagrałem z Krzyżakiem dwa mecze:
Polska 7-2 Kamerun, ja Polską, zaczęło się od 2-0 dla Kamerunu, ale potem się pozbierałem.
Ajax 5-1 Barcelona? Jakoś tak, tak czy siak rozłączyłem się pod koniec, bo Krzyżak przestał grać, tylko sobie pykąc między obrońcami ^^
Legia-Poznań 8:4 dobry mecz hehe. Drugi Polski mecz to był Jagiellonia- Polonia Warszawa 2:1Cytat:
Zamieszczone przez Krzyzak
PS. Musimy jakoś się umówić koledzy żeby to co się zdarzyło wczoraj nie przytrafiało się ciągle.
Mianowicie umówiliśmy się o jednej godzinie i wszyscy prawie byliśmy gotowi do gry. Nagle okazuje się że po pierwszym meczu nikogo nie ma. Nie wiem czy to tak jest zawsze że pokój TWFIFA trzeba tworzyć po każdym meczu? A jeżeli tak to wyznaczmy taką osobę która będzie to robić a my będziemy w tym czasie w innym pokoju powiedzmy ogólnym. Do momentu aż pokój będzie założony ponownie. Bo wczoraj to wyglądało tak jakby każdy sobie rzepkę skrobał. Tak nie powinno być.
Jeżeli nie będzie wam przeszkadzać to ja mogę się jako pierwszy zaofiarować że będę tworzyć ten pokój TWFIFA i ta funkcja będzie spoczywać później na kolejnych graczach. Żeby nie było czegoś takiego jak wczoraj. Zaproszenia nie ma co wysyłać bo każdy po grze może jeszcze te 2 minuty wytrzymać i sprawdzać czy pokój powstał. Ale nie może być tak że nikt nic nie wie. Wczoraj nasza organizacja kompletnie zawiodła. Voitek nie odpowiadał ja Czekałem na powstanie Pokoju Krzyżaka nie było bo go z gry wywaliło i tylko się Hetman odezwał na moje zaproszenie do gry a potem to już w ogóle nikogo nie było ani pokoju. Robi się z tego po trosze czeski film. Volfgan jakoś to potrafił zorganizować a my nie potrafimy ?
Tak, kiedy w pokoju nie ma nikogo przez około 30 sekund to znika. My wchodziliśmy do gry i go już nie było.Cytat:
Nie wiem czy to tak jest zawsze że pokój TWFIFA trzeba tworzyć po każdym meczu?
Zbyt wiele nie organizowałem, wiedziałem tylko, że po każdej grze musiałem szybko stworzyć pokój od nowa, zanim zaczniecie panikować, że go nie ma. :PCytat:
Volfgan jakoś to potrafił zorganizować a my nie potrafimy ?
Założyłem sobie GG widoczne w opisie jak ktoś chce to podajcie swoje to się jakoś lepiej zorganizujemy do gry.
Volfgan widze ma wpisane swoje a jak reszta
Ja mam swój w profilu. 8058947. Napiszę potem do Ciebie Ronin ;)
Pograliśmy z Voitkiem dziś byłem lepszy on :
Everton ja Marsylia wynik 2:3 dla mnie
Interem ja AC Milan wynik 1:4 dla mnie
Marsylia ja Galatasaray wynik do momentu Crash-u 0:2 dla mnie
No i jeden blamaż z mojej strony on
Liverpool ja Benfica Lizbona wynik 4:0 dla Voitka
PS. Gra była zacięta jak zawsze :)
Jak gralem Liverpoolem to grales Benfica :)Cytat:
Zamieszczone przez Ronin
PES lepszy!
Z której strony? :DCytat:
Zamieszczone przez odi.profanum
[quote=Sam Fisher]Z której strony? :D[/quote:1iwstlxr]Cytat:
Zamieszczone przez "odi.profanum":1iwstlxr
Może okładkę ma ładniejszą :lol: :lol: :lol:
Jak zwykle graliśmy z Roninem :D
Wczoraj 3-1 dla mnie
Moje po lewej:
Roma 2-2 Marsylia ( chyba ) i moja wygrana po karnych, których wyniku nie pamiętam
Juventus 2-0 Marsylia
Liverpool 3-1 Aston Villa
Dzisiaj
CSKA Moskva 7-2 Galatasaray
Porto 3-1 Panathinaikos
Sampdoria 1-1 America ( i wygrana Ronina po karnych )