A kałąch lepszy nie był!
Wersja do druku
A kałąch lepszy nie był!
No właśnie i to ten dla daltonistów!Cytat:
Zamieszczone przez Fallen
Hetma pytanko. Krzyżak na emeryturze czy rentę inwalidzką dostał?
haha. należało się chłopu :mrgreen:
Muzeum Narodowe Wojska Polskiego :lol: kazało mi poddać avatara do gruntownej renowacji farb olejnych ^^Cytat:
Zamieszczone przez exar
Cytat:
Zamieszczone przez Hetman
Tak a twój Avatar dla daltonistów też był lepszy
Nowy avatar :)
Tamten zdecydowanie lepszy ale to tylko taka moja drobna sugestia ;)
Tym razem w moim avie zagościła śliczna Gemma Arterton, po obejrzeniu Starcia Tytanów wyszedłem z kina zauroczony jej urodą.
Mój nowy avatar przedstawia najlepszego białego rapera, Eminema. :D
oczywiście wersja dla daltonistów :mrgreen:
Moj avatar przedstawia Фёдор Владимирович Емельяненко
- nie przeklinamy:)
:) masz odmienione nazwisko, ale imie i otciestwo już nie :P powinno być:
Фёдора Владимировича Емельяненко
Edit: A mój przedstawia centuriona, a właściwie jego bimbanie po wydaniu TGAW, został sam chełm.
Mój avek przedstawia Kratosa z gry God of War 3, najlepszej gry tego roku.
Laska z DA jednak lepsza (mimo, że tak naprawdę była tylko kupą oteksturowanych polygonów).Cytat:
Zamieszczone przez exar
Zdobyłem 4 przyłożenia w jednym meczu 8-) :lol:
z tego zdjęcia wywnioskowałbym, że jeszcze przynajmniej jedno kopniecie prosto w jajca ;)Cytat:
Zamieszczone przez Hetman
Właśnie, że nie bo Al popatrzył na twoją i sie wystraszył, że to Pegi ;) :lol:Cytat:
Zamieszczone przez exar
no rzeczywiście bardzo podobne :P
http://micksgrill.files.wordpress.co...peggybundy.jpg :lol:
Jak miała 16 lat... :lol:Cytat:
Zamieszczone przez exar
Cytat:
Zamieszczone przez Tiberius Caesar Augustus
Serial jako serial może OK, ale jeśli chodzi o wygląd legionistów to profanacja wołająca o pomstę ;)
Staram się unikać na co dzień bezwzględnego fanatyzmu historycznego, udzielającego się co niektórym za bardzo ;)Cytat:
Zamieszczone przez King Louise Assurbanipal
Mój avek, to herb Korth - rodzinny :)
tym, którzy mnie znają i pamiętają, nie muszę tłumaczyć, kim jest postać z mojego avatara.
zaś dla pozostałych:
Jest to HellBoy, demon z Krainy Siedmiu Bogów Ogdru-Jahad, sprowadzony przez Rasputina i Nazistów, podczas II Wojny Światowej. Odnaleziony podczas odbijania szkockiej wyspy Tarmagant przez Trevora Bruttenholma, i przez niego wychowany. Jeden z najważniejszych agentów Biura Badań Paranormalnych i Obrony. Został tu zesłany jako Klucz, Anung-Un Rama, Ten Który Dzierży Koronę (Zagłady), jednakże wychowany w wierze katolickiej wielokrotnie odmawia, i czynnie sprzeciwia się swojemu "przeznaczeniu" pomagając ludzkości w walce z innymi demonami. Nienawidzi nazistów aż do szpiku kości. Te "elementy" na jego czole to ślady po rogach.
http://members.multimania.co.uk/hcp/hellboy/avatar4.jpg
zaś o samym komiksie - bardzo brudna i prosta (niemalże prostacka) kreska, na czarnym papierze. Prawie monochromatyczny, z dominacją czarnego i czerwonego, czasami pojawi się niebieski lub zielony. Spora dawka mrocznego klimatu i czarnego humoru, bardzo ciekawe sceny walki, no i najważniejszy element, czyli opowiedziane historie. Dotykają one najczęściej mitów europejskich z różnych jej części, w tym i mitologii słowiańskiej. Nie jest to jednak Wiedźmin (mimo wielu podobieństw, obie te postaci powstawały równolegle), który wspaniale włada mieczami. Jedynym podobieństwem jest doskonała znajomość demonów oraz tego, w jaki sposób odesłać je do zaświatów. Hellboy do walki używa wyłącznie olbrzymiej siły, i swojej potężnej Prawej Ręki Zniszczenia. czasami używa także broni palnej.
Powstały o nim dwa filmy - w tytułową rolę wcielił się Ron Pearlman, i mógłbym rzec, że albo Mignola wzorował Hellboya właśnie na Ronie, albo on urodził się specjalnie dla tej postaci. Pierwsza część bardzo dobra, całkiem nieźle trzyma się komiksowej historii, nie odbiega klimatem. Druga to kompletna porażka, jakieś całkowite bzdury, które nigdy nie powinny powstać.
Czas na zmianę avka [nie bójcie się gwardzista powróci :D]
Na avku występuje pan ząbek[nazywam go tak po ma zajebiste ząbki] .
Pan ząbek promuje album zespołu Disturbed .
Wybrałem go ponieważ aktualnie jest to mój ulubiony zespół 8-)
Mówicie że posiadanie portretu Hitlera lub swastyki to promowanie nazizmu? To czemu Elrond i Fumanchu mają w swoich avatarach siep i młot i nikt im nic nie mówi? To promowanie komunizmu a przez ten system zginęło więcej i ginie jeszcze wielu ludzi a więc skoro oni mogą mieć te symbole to ja mogę mieć np. portret Stalina bo
(Stalin = Sierp i młot) = Komunizm < (Swastyka = Hitler) = Nazizm
a więc wg tego komunizm to mniejsze zło od nazizmu bo użytkownicy mogą mieć jego symbol
PS. Ja to skopiowałem więc jeśli to usuniecie i zbanujecie mnie to ja będę to dawał to skutku
Fumanchu ma przekreslony, Elrond ma w innym celu i na pewno nie jst to promowanie. Lecz sie Pampa i nie dawaj wiecej wyrazu swojej inteligencji.
Ja też mogę sobie walnąć swastykę lub przekreśloną swastykę i powiedzieć że to w innych celu też tak mogęCytat:
Zamieszczone przez Volomir
To nie Pampa, to jakiś banita się pod niego podszywa. BANA MU! ;)
no ponieważ mam racje to mnie zbanujecie oczywiście
gorbaczow znajsz sobie wreszcie jakas dziewuche to sobie w zyciu cel odnajdziesz :lol: :!: A to ciagle spamujesz Forum z uporem maniaka ;)
Tym razem chodziło o marcinusa1002-Maharbal
Tutaj akurat musze sie zgodzic z banita jesli chodzi o awatary elronda czy fumanchu. Juz raz o tym tutaj pisalem, ze funkcjonuje kompletne olewanie symboli komunistycznych.
Moze mi ktos powie jaka jest roznica miedzy sierpem i mlotem na fladze UE a swastyka finskiego lotnictwa, ze jedno karalne a drugie nie?
Ktos mial cos w stylu rysunkowego hitlera, nie pamietam jak to dokladnie wygladalo, jasne bylo, ze ma na celu wysmiewanie goscia na obrazku, i co? Nakaz usuniecia awataraCytat:
Fumanchu ma przekreslony, Elrond ma w innym celu i na pewno nie jst to promowanie.
To byl Adolf zajadajacy arbuza ;) .Szczerze bardzo zabawny avek i niczego w nim zlego nie widzialem.Nie pamietam kto z Forumowiczow nim sie poslugiwal :?
ciekawe, czy jakbym wstawił sobieCytat:
Zamieszczone przez zajac
http://img685.imageshack.us/img685/3...liegrea.th.jpg
to poprawność polityczna też kazałaby mi go usunąć...
Trzeba się po prostu zdecydować - albo ignorujemy takie avatary albo bez ograniczeń i tłumaczenia w jakim celu bo to do niczego nie prowadzi. To że ten znak w przypadku forumowicza jest na fladze UE to jest właśnie rzecz, która może obrażać poglądy niektórych i powinna być zakazana. Według mnie portret Stalina może mieć wiele celów i nikogo nie obrazi - no bo czy on kogoś tam zabija czy co? Co innego najróżniejsze znaki, a tym bardziej podkreślanie że UE to komunizm, albo że NATO to naziści. Znak III Rzeczy, a portret Hitlera to dwie różne rzeczy i administratorzy forum powinni się zdecydować co do regulaminu - w pełni dozwolone albo w żadnej formie. Inaczej się nie da.
No niestety, ale jednym wolno, a drugim już nie. Siła wyższa ;)
Raczej niesprawiedliwość i dzielenie społeczeństwa :lol:
Który to wiek?
W gruncie rzeczy gdyby tak pogrzebac po Naszych avkach tez by sie znalazlo do czego przyp... :lol:
Moj na przyklad komus moze gloryfikowac przemoc,krzyz Templariuszy to znak okrucienstw i rzezi w Ziemi Swietej przez nich dokonywanych,podobnie z innymi postaciami historycznymi(jednym bohater innym morderca ;) ).Dla jednych symbole chrzescijanskie sa drazliwe a dla pozostalych muzulmanskie...i tak w nieskonczonosc ;)
Dajcie ludziom wolna reke a jezeli ktos przegnie to Ostrzezonko ;) .Zaufajcie troszeczke Forumowiczom :!: Przeciez Wszyscy na tym Forum wywodzimy sie z jednego kregu kulturowo-religijnego i pewne normy moralne mamy wspolne ze o zdrowym rozsadku u kazdego juz nie wspomne :D ;)
Moi Drodzy... Tu nie chodzi o to, że źli moderatorzy i admini specjalnie zwracają Wam uwagę bo tak jest fajnie. Chodzi o to, że jest regulamin, jest Konstytucja i nie powinno się tego łamać. My jesteśmy od tego, żeby zaprowadzić tu jak najlepszy ład.
Alez to wiem i nikogo nie obwiniam ze jest jak jest gdyz prawo powinno byc respektowane...ale nie stanmy sie niewolnikami tego prawa ;)
P.S.Lena ale niemiecka koszulka narodowa(patrz Swoj avek) na polskim Forum razi moje patriotyczne uczucia(to byla ironia ;) )
Lena mi nie chodzi o to, ze admini i moderatorzy sa zli.
Wlasnie o to chodzi. Teraz wyjasnij mi, tak jak wczesniej prosilem, dlaczego arbuzowy Hitler jest gorszy od sierpa i mlota na fladze UECytat:
Zamieszczone przez Lena