Re: Poszukiwani zastępcy do KO.
Wolne są Miasta Greckie w Rome III.
Cytat:
Zamieszczone przez KapitanKatana
Ja dalej nie mogę zrobić tury więc chyba odchodzę...
Więc jeżeli będzie jakiś chętny, to Katany jeszcze zapytać, czy na pewno oddaje państwo.
Sojusz z Macedonią, pon z Rzymem (15) i Seleucydami(10). Aktualnie 3 tura i stoi kolejka Grecji, więc zapraszam.
Zajęte[ukryj:1bu645qc]@EDIT:
Zapraszam chętnego na miejsce Tlaxcalan w Ameryce III, która lada moment wystartuje! Najpewniej będziemy grać bez ścieżki wojennej, artylerii i z możliwością gry jedynie na głównym lądzie. Zapraszam do dyskusji: viewtopic.php?f=3&t=13333[/ukryj:1bu645qc]
Wolne Bizancjum w K13 Frakcja w bardzo dobrej sytuacji prowadzi wojnę z Turcją tak jak reszta państw więc wejść może nawet nie bardzo doświadczony gracz i da radę :)
Dobra, biorę to Bizancjum ;)
Napisz do AleCzemuNie żeby wysłał Ci hasło tura stoi 2 tygodnie :/
Cytat:
Zamieszczone przez Profesor
Wolne są Miasta Greckie w Rome III.
Cytat:
Zamieszczone przez KapitanKatana
Ja dalej nie mogę zrobić tury więc chyba odchodzę...
Więc jeżeli będzie jakiś chętny, to Katany jeszcze zapytać, czy na pewno oddaje państwo.
Sojusz z Macedonią, pon z Rzymem (15) i Seleucydami(10). Aktualnie 3 tura i stoi kolejka Grecji, więc zapraszam.
Dodatkowo:
WKO 36
Wolne są: Kijów, Hre, Genua i Szkocja
Nie ma sensu opisywać sytuacji, bo dopiero ledwo co 4 tura.
Wspomnę jedynie, że Kijów prowadzi czynny udział w wojnie, jednak dobry strateg i dyplomata powinien sobie poradzić.
Po hasła do mnie.
Cytat:
Zamieszczone przez AleCzemuNie
Sycylia w WKO 34
Powtarzam, Sycylia ma dwie wojny, ale można trochę ugrać.
Mogę wziąć tą Sycylię w WK 34. Do kogo pisać?
Do blackhanda.
Tak wgl to ty nie grasz tam Dania? :P
Edit - A to zwracam honor, w takim razie pisz do blacka po hasło i zakładaj ambe ;)
Dania została zniszczona.
No ja już właśnie wyszedłem z tego jebanego szpitala , i teraz tak tury obecnie robic moge lecz nie dlugo, za parę dni zapewne jadę na 4 tygodniową rechabilitacje bo tyle mi tam narobili w tych operacjach że teraz się ruszam jak 80 leti staruszek. Tam z sobą lapka biore i liczę na wifi jezeli takowe bedzie wezme pare ko jezeli nie wiadomo dopiero po powrocie dopiero. Narazie sie upaiam pobytem w domu z dala od tego cmenatrzyska. :D