Ja mam aż 7h pobierania - co dziwne swoją drogą przy moim szybkim necie 54mb/s :P
Wersja do druku
Ja mam aż 7h pobierania - co dziwne swoją drogą przy moim szybkim necie 54mb/s :P
Gratulacje ;) Ja zagram dopiero jak sobie Medka kupię z powrotem (ehhh że też musiałem zgubić).
Doczekaliśmy się, na pewno opłacało się tyle czekać.Pragnę serdecznie podziękować całej ekipie moda a szczególnie nazgoolowi który nieprzerwanie dodawał otuchy i informował o postępach prac nad modem :ok: naprawdę wielki szacunek. Życzę wszystkim miłego i ekscytującego grania:)
U mnie przy pobieraniu torrentem szacuje się na 30 minut, ale zainstaluję później bo akurat muszę zejść sprzed komputera xD
Jaka frekwencja. Na samym torrencie w tej chwili 500 peerów a przecież wielu ściąga też z FTPa... to był chyba najbardziej wyczekiwany mod z serii Total War :)
Wielkie dzięki Panowie. Mamy nadzieję, że modyfikacja spełni Wasze oczekiwania i przyjemnie spędzicie przy niej czas :).
Swoją drogą, ktoś już ściągnął i zainstalował ?
PS. Wielka prośba do Administracji o przeniesienie tematu do działu "mody ukończone" :). Po 7 latach pora na awans i przeniesienie :P
Gratuluję ukończenia moda. Jest szansa, że będzie do pobrania nie tylko z torrentów?
Dzieki. Mamy kilka różnych źródeł. W pierwszym poście na samym dole, ale w tej chwili przezywamy oblężenie więc może być różnie :P
http://forums.totalwar.org/vb/showth...-0-released%21
Gratulacje za wytrwałość i wydanie moda dla fanów. Szkoda, że nie udała się podobna sztuka twórcom Dominium of the Sword.
Pozdrawiam
Wreszcie!!Tyle lat czekania,nareszcie ta upragniona chwila.Za godzinkę będzie.
Pora wyjąć ze schowka energetyki,zasłonić okna,wyłączyć komórkę.
Teraz tylko ja i EBII.
Składam hołd twórcom tego arcydzieła.Życzę wszystkim milej gry.