To teraz do kontrastu popatrzcie na grę młodzieżówek U-19 Hiszpanii i Anglii
http://www.youtube.com/watch?v=za00q6Ye ... _embedded#!
Wersja do druku
To teraz do kontrastu popatrzcie na grę młodzieżówek U-19 Hiszpanii i Anglii
http://www.youtube.com/watch?v=za00q6Ye ... _embedded#!
Milanos, możesz potwierdzić że aris trafiony ? ponoć pozegnali sie z flaga. Albo daj znac na pw.
Legia chyba skroiła ArisCytat:
Zamieszczone przez Aquila
Marne pocieszenie Milanos :roll: nie wiem jak wam, ale mi osobiście ciężko będzie się emocjonować naszą ekstraklasą jeśli te wszystkie nasze "eksportowe" drużyny poodpadają już teraz... do czego to doszło, kraj z takimi tradycjami piłkarskimi a co rok większa kompromitacja.
Jedyny plus jest taki, że już gorzej chyba być nie może, powstają stadiony, kluby się wzmacniają będzie chyba tylko lepiej...
btw na Legie sprzedano już podobno ponad 10 tys karnetów 8-)
Żadnej flagi nie stracili, tak ogólnie ci tzw bogowie wojny :lol: to typowe greckie konfidenckie ścierwo tylko napinać się potrafili z tego co mi ludzie napisali coś tam krzyczeli Aris Hooligans a jak od nas paru do nich zaczeło po meczu biec odrazu flagi zrywane wszyscy na sam koniec sektora i zaczeli rzucac czym popadnie ogólnie torche barw i szyb w autokarach potracili za co odwdzięczyli się krzyczeniem police!police! :lol: ale cóż takie u nich są klimaty , fajne może oprawy ale jeżeli chodzi o psy to się zachowują jak małe dzieci wszędzie A.C.A.B. a co do czego to proszą ich o pomoc to samo było z panathinaikosem pare lat temu dostali po głowce i odrazu policja.
No to teraz moze byc niezle w Grecji, jak tam kazdy z kosa smiga...ilu Was jedzie ?
Jeszcze odnosnie napinaczy wiara u nas po Sparcie mowiła, ze ci tez sie niezle napinali :lol: jak przyszlo co do czego to, ze oni sie w to nie bawia...
W niedzielę szykuje się wyjazd ;)
Niewiem ciężko powiedzieć ponad ponad 400 na pewno, sam miałem myśli je ta prace i lecieć ze stanów tam ^^ hehehe a może zdarzy się cud nad cudy i panowie awansują do fazy gr i wtedy ja eurotrip zaliczę
choć ogólnie i tak pewnie zalicze bo mam plan zrobić kurs Bałkany typu Serbia Chorwacja w jakiś weekend września lub października
Dobrze, że nie jestem zaangażowanym kibicem żadnego polskiego klubu, bo chyba bym musiał zażywać "głupiego jaśa", co by na nerwy z tego świata nie zejść. To, że przegrał Lech na wyjeździe, nie dziwi mnie to. Ruch Chorzów? Austria Wiedeń to za wysokie progi. Jagiellonia - no cóż, można przełknąć. Ale, że Wisła, pretendent do tytułu mistrza polski i czołowy polski klub ostatniego 10-lecia, na własnym stadionie dostaje 1:0 w plecy od Azerów!? Nawet mi ciśnienie skoczyło.
To po prostu Polska Liga skoro teoretycznie najlepszy Polski klub na przestrzeni ostatnich lat przegrywa najpierw z Estońskim a teraz z Azerskim klubem to znaczy że naprawdę nie mamy czego szukać w Europejskich pucharach. Wymiana składu nic nie pomoże bo tu są systemowe zaniedbania które niestety nie dadzą się zniwelować. Jeżeli ktoś nie potrafi grać na pewnym poziomie to choćby mu płacono fortunę i tak od tego nie nauczy się lepiej grać.
Liga Polska to najgorsza liga europejska te wyniki to potwierdzają niestety. :cry:
Polskie kluby nie maja czego szukac w Europie...to fakt.Natomiast polscy kopacze dobrze wiedza czego szukac na boisku(no przynajmniej tutaj przejawiali jakies checi :mrgreen: ;) )
Znalazlem calutenkie zakonczenie ;)
http://www.youtube.com/watch?v=oNBcgV1R ... Q5184z-ZBg