Jaki kraj taka Shakira.
Ale małpa trafił :shock:Cytat:
Wersja do druku
Jaki kraj taka Shakira.
Ale małpa trafił :shock:Cytat:
To jest hymn na Euro?...
To nie jest hymn na Euro, tylko piosenka naszej reprezentacji :roll: :roll: :roll:
To jest piosenka Euro2012
Oceana - Endless Summer
http://www.eska.pl/news/hymn_euro_2012_ ... 2012/31331
I jeszcze wkleję to co napisałem na fejsie
Cytat:
Kurwa mać, niech dotrze do każdego, że Koko Euro Spoko nie jest piosenką EURO2012 tylko samej reprezentacji Polski. Piosenką OFICJALNĄ EURO jest Oceana - Endless Summer. Kurwa mać, jak już siedzicie przed tymi tymi zasranymi telewizorami to oglądajcie ze zrozumieniem, a nie patrzcie bezmyślnie, żeby potem pierdolić na fejsie jakie to chujowe w porównaniu do Waka Waka czy tam czego innego.
ChujKurwa
OooOoo EeeeEEee Szału nie ma. :D
Voitek antyhejter :twisted:
Tylko się pytałem 8-) :lol:
voitek nie denerwuj się tak bo Ci grzywa zsiwieje ;)
a co do tematu: Cała ta piosenka jakoś nie bardzo mnie interesuje. To całe "szoł" według mnie było zdecydowanie zbędne. Zwykła, prosta konferencja prasowa, na której Smuda łamaną polszczyzną podaje nazwiska i tyle. A nie jakieś tam koko-loko :roll:
Nuta potężna 8-)
http://video.repubblica.it/sport/southa ... 3848/92238?[reflink]fblc :lol: :lol: :lol: :lol:
koko koko :lol: jaka reprezentacja taki hymn, ale zenada ze ludziom pasuje taka wiocha
Wymień mi 3 sensowne powody dlaczego uważasz to za wiochę
W języku polskim istnieje tyle określeń mogących trafnie określić poziom tego letssej ;) utworu ale oczywiście musi paść słowo wiocha :roll: Waść z miasta jak sądzę?Cytat:
Zamieszczone przez Aquila
Mi się "koko" nie podoba,już nawet nie piszę że to jest wiocha,no bo w końcu każdy lubi co innego,i to jest część naszej tradycji,mi się po prostu nie podoba :)
Bardziej mi się to podobało 8-)
http://www.youtube.com/watch?v=OeI6f_bKQCk
Sobieski przede wszystkim w ogóle nie nadaje się na taką imprezę
Może faktycznie się nie nadaję,ale jak pisałem po prostu wyjątkowo mi się to spodobało ;)
hahahaha ale jakie jaja u nas w lidze Legła chyba żegna się z majsterm i ch z tym że mój zespół przegrywa jak to ma pozbawić Wawy majstra to niech tak będzie :mrgreen: , choć osobiście życzyłem aby Ruch wygrał no ale nic.
Już się zaczyna ujadanie :roll: Przyznam szczerze, że to jak zakończyliśmy sezon to frajerstwo totalne ale cóż...Cytat:
Zamieszczone przez Milanos
Ale jak widzę przemawia przez Ciebie typowa polaczkowa zawiść: ja nie mam to i inny niech nie ma ;)
PS. Legia - szanujmy się wzajemnie
Szkoda mistrzostwa...liczyłem że tym razem wygramy : :cry:
Mistrza będzie miał Lech. :D
Obawiam się, że jednak w niedzielę będzie miał to wybite z głowy :)Cytat:
Zamieszczone przez Ronin
to niezły kandydat na hymn :lol:
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... o2t4McEs4g
Mamy już spadkowiczów i reprezentantów w pucharach, pozostaje gra o mistrza. Sporo można napisać o dzisiejszych meczach, zacznę od Legii. To co odpierdala ostatnimi czasy ten warszawski klubik woła o pomstę do nieba :damn: nie mam pytań, zresztą ile oni strzelili bramek w ostatnich 8 meczach? Z takim potencjałem w ofensywie ... brakuje Rybusa, który jesienią natrzepał tyle asyst, że do teraz jest w ścisłej czołówce. Lechia nieźle zagrała, ładna bramka Wilka. Swoją drogą, klub z Gdańska ma naprawdę niezłą frekwencję, dzisiaj było 19 tysi, wiadomo - mecz o utrzymanie, ale w poprzednich spotkaniach też było dobrze, ciekawe zatem, ile zbili na tym pieniędzy i czy przełoży się to chociaż trochę na rozsądne wzmocnienia, bo to, co właściciele zrobili przed sezonem (testowanie 22 latków z 4 ligi polskiej) to trochę kpina. Dobrze, że Lechia się utrzymała, choćby ze względu na stadion.
Śląsk na pełnej k****, przodował Sebuś, który zniesmaczony brakiem powołania zaliczył trzy asysty, a Kaźmierczak (który pewnie byłby lepszym wyborem niż Matuszczyk) zdobył dwa gole. Ostatnia akcja bramkowa naprawdę ciekawa. Jagiellonia słabo nie grała, miała swoje okazję, ale zdołała wywalczyć jedynie karnego, którego wyegzekwował Kupisz. Trzeba przyznać, że miał trochę szczęścia, bo Kelemen sięgnął piłki, ale ta i tak wpadła do siatki.
Lech raczej nic ciekawego nie grał, Podbeskidzie groźnie kontratakowało, ale to Kolejorz podtrzymał swoją znakomitą passę i zapewnił sobie puchary. 22 bramka z Rudneva po pewnie wykonanym karnym. Kamiński, podjarany powołaniem do repry, był bliski strzelenie samobója (który to już raz w tym sezonie), ale mu nie wyszło. Poznański klub ma coraz lepszą frekwencję, dzisiaj było ponad 27 tysięcy kibiców; pewnie łata to nieco budżet, a biorąc pod uwagę rozwiązanie kontraktów z kilkoma zarabiającymi sporo zawodnikami, puchary i prawie pewną sprzedaż Rudneva za parę milionów euro, oczekuję przyzwoitych transferów (choć pewnie nic z tego nie będzie).
Korona zebrała dobry wpierdol od Widzewa na własnym stadionie, chyba nie chce im się grać w pucharach, bo nie wierzę, że mogli aż tak zjebać mecz z niegrającym o nic łódzkim klubem. Dhifallah pokazuje, jak bardzo brakowało Widzewowi normalnego napastnika.
Ruch z Cracovią toczył dość wyrównane spotkanie, przynajmniej w pierwszej połowie. Piech strzelił 11 gola i dał kolejny powód, by spytać: czemu kurwa zamiast niego do repry powołano jakiegoś Brożka, który od dłuższego czasu nie gra NIC, ba, w ogóle nie gra.
Z Polonii beka niezmierna, wpierdol 4:0 na własnym obiekcie (choć niektóre drużyny na wyjazdach mają lepszą frekwencję, niż warszawski klubik u siebie). Cztery bramki Pawłowskiego, który chyba też był wkurwiony za brak powołania. Fakt, że dwie wbił Teodorczykowi, ale strzał z wolnego był naprawdę dobry, mierzony i wątpię, by Przyrowski go wybronił, podobnie drugie trafienie, przy słupku, z niewielkiej odległości. Zawsze zastanawiało mnie, jak ten piłkarz grał by w innym, bardziej ogarniętym klubie. Zagłębie obecnie radzi sobie bardzo dobrze, więc może jesienią się przekonamy, ja liczę na to, że wreszcie odpali, bo potencjał ma (wiem, że dziwnie to brzmi, biorąc pod uwagę jego wiek, ale tak to wygląda). Wracając do Polonii, mam nadzieję, że nastąpi wyprzedaż i co lepsi piłkarze trafią do normalniejszych klubów, a resztki zespołu spadną i przestaną obniżać średnią frekwencję.
Górnik o dziwo pojechał Wisłę, a już myślałem, że ta pod wodzą Probierza wchodzi na właściwe tory. Drugą bramkę strzelił Milik, co jest dobrą informacją. To już czwarte trafienie tego 18 latka, który zaczął strzelać dopiero w rundzie wiosennej, więc wszystko wskazuje na to, że w następnym sezonie zacznie trafiać dość regularnie i za parę lat będziemy mieli konkretnego napastnika.
Mecz Łksu z Bełchatowem nie był chyba zbyt ciekawy. Fajnie, że strzelił Saganowski i tym fajniej, że zespół żegna się z ekstraklasą, choć najlepiej, jakby oba te kluby spadły.
No i to by było na tyle, czekam na niedzielę i kolejną multilige.
[spoiler:q6ohn8ep]Legia Warszawa informuje, iż z dniem dzisiejszym Pan Mariusz Walter złożył rezygnację z funkcji Przewodniczącego Rady Nadzorczej KP Legia Warszawa SSA[/spoiler:q6ohn8ep]
Tymczasem nasi młodzieżowcy U17 wygrali z Belgami 1:0 po golu Stępińskiego w pierwszym meczu fazy grupowej :) Mam nadzieję, że Słowację też pykną i wyjdziemy z grupy, a potem kto wie.
Chociaz za proradzieckim klubem ze stolicy nie przepadam to na chwile obecna wlasnie tylko legla dysponuje potencjalem kadrowym oraz zapleczem finansowym dajacym pewne szanse na przebrniecie w kwalifikacjach LM.Slask chociaz gra naprawde swietnie na boiskach Extraklasy spuchnie w drodze do LM i tradycyjnie wszystko bedzie po staremu :?
Jaga...spokojnie panowie teraz to najmlodsza ekipa i juz sie ze soba zgrywa co pokazala w meczu przeciwko boLszewikom ;) Hajto tchnal w chlopakow zycie i przynajmniej u nas gra wiecej Polakow anizeli obcokrajowcow 8-)
Za kilka lat możemy mieć naprawdę fajną kadrę :)
http://www.eurosport.pl/pilka-nozna/mis ... tory.shtml
Na Igrzyskach Olimpijskich w Barcelonie tez mielismy swietna kadre... :?
Spokojnie, jeszcze się okienko transferowe nie zaczęło. Działacze już pewnie myslą nad tym jak rozsprzedać i rozwalić to, co się udało budować przez cały sezon. 8-)Cytat:
Chociaz za proradzieckim klubem ze stolicy nie przepadam to na chwile obecna wlasnie tylko legla dysponuje potencjalem kadrowym oraz zapleczem finansowym dajacym pewne szanse na przebrniecie w kwalifikacjach LM.Slask chociaz gra naprawde swietnie na boiskach Extraklasy spuchnie w drodze do LM i tradycyjnie wszystko bedzie po staremu
jaga zrobi to samo, tylko w mniejszym zakresie. Tak już polityka polskich klubów od dobrych nastu lat.Cytat:
Jaga...spokojnie panowie teraz to najmlodsza ekipa i juz sie ze soba zgrywa co pokazala w meczu przeciwko boLszewikom Hajto tchnal w chlopakow zycie i przynajmniej u nas gra wiecej Polakow anizeli obcokrajowcow
ładnie mu reprezentanci Belgii podali ;) Jak pouciekają za granice - do Niemiec to może i co z nich będzie.Cytat:
Za kilka lat możemy mieć naprawdę fajną kadrę
http://www.eurosport.pl/pilka-nozna/mis ... tory.shtml
Jeżeli palma im nie zacznie odbijać to może i coś będzie, tak jak chwaliłem np jesienią takiego młodego Michała Żyro z Legii teraz mam odmienne zdanie. Wszyscy zaczęli się zachwycać jego grą i co i chłopak teraz stroi fochy jaki to on oh ah i pierniczy tylko głupoty przed kamerami zamiast grać. Wydaję mi się że w takich Niemczech oni bardziej twardą rękę trzymają dlatego ci młodzi osiągają potem takie sukcesy. Podam przykład jaki był w Jagiellonii jakiś czas temu tacy 18 19 latkowie którzy myślą że jak już się dostali do drużyny to koniec harówy i dzień przed meczem sobie mogą pozwalać na łażenie po klubach i wyrywanie lasek na hasła jaki to ja jestem wybitny piłkarz gram w Jagiellonii ba powołali mnie do reprezentacji U-18. Na szczęście trochę obeznanych w temacie kibiców też bywało w tych samych klubach i dali tym panom do zrozumienia co to jest walczyć trenować. Podobna chyba sytuacja była kiedyś także na Lechu z tego co dobrze pamiętam, i pewnie w innych klubach też tak bywało.Cytat:
Zamieszczone przez voitek
100 % racji Milanos. Pewnie w takiej Anglii to już w ogóle nie ma gadania, tylko za mordę biorą i harówa na treningach, a jak się nie podoba to cześć; nie mówiąc o dupeczkach czy wódce albo imprezach bo za takie akcje to się z klubów leci.
Nie wiem czemu tak tym naszym sodówka wali do głowy; przecież nie od dziś wiadomo ile piłkarza profesjonalna kariera kosztuje wyrzeczeń..
Finał FA Cup trwa,obstawiam 2:1 dla CFC
No i się nie pomyliłem
Pierwsza połowa zdominowana przez Chelsea,w drugiej Liverpool wyraźnie zaczął coś grać,ostatecznie stwierdzam że CFC była lepsza i zasłużenie wygrała :)
Ktokolwiek sięgnie po mistrza w Pl mam nadzieję, że nie będzie to ruch, ponieważ niemieckie kluby powinny grać w niemieckiej lidze.
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net...13606560_n.jpg A Lewy i Kuba przysolili po 2 brameczki.
Messi 50 goli w sezonie :shock: co za gość,albo co za ch** liga :roll:
Oby nie. Jak najszybciej do ekstraklasy, a transfer za granicę w wieku 19 - 20 lat.Cytat:
ładnie mu reprezentanci Belgii podali ;) Jak pouciekają za granice - do Niemiec to może i co z nich będzie.
Bez przesady, na ostatnie transfery nie ma co narzekać, z wyjątkiem zimowych - ale naprawdę ciężko było przewidzieć, że ci dwaj będą grali aż tak tragicznie.Cytat:
Spokojnie, jeszcze się okienko transferowe nie zaczęło. Działacze już pewnie myslą nad tym jak rozsprzedać i rozwalić to, co się udało budować przez cały sezon. 8-)
Cieszy postawa polskich piłkarzy z Dortmundu, Klopp obiecał życiową formę tychże (a było to w czasach, gdy Błaszczykowski grał mało i ciągle łapał kontuzję), i dotrzymał słowa. Za to Peszko w żenującej formie od dawna, ktoś jeszcze za nim tęskni? :lol:
Messi wiadomo, że przekozak.
Ale ile on goli z rzutów karnych strzelił , 30%?Cytat:
Zamieszczone przez odi.profanum
Cytat:
Zamieszczone przez Scooter
Coś w związku z tym ?
A jeśli jesteś fanem Krystyny to w ogóle nie powinieneś nic pisać o karnych bo , pomijając wielkie umiejętności i piękne gole , w tym sezonie krystek połowę goli strzelił z karnego lub na pustą bramkę.
Śląskowi gratuluję mistrza , a United już tylko w cud może wierzyć :(
Gratulacje dla WKSu. Ruch - było blisko :)
Juventus mistrzem Włoch!
Zaprawdę mistrzem Włoch!!!
Lepiej niech zostanie w Dortmundzie tak jak reszta Polaków. Mam szacunek dla Realu, ale moim zdaniem będzie tam więcej siedział na ławce niż grał.
Czytałem na necie, że Chelsea jest zainteresowana Lewandowskim. Najlepiej dla trojki z Dortmundu byłoby zostać tam gdzie są przynajmniej mają zapewnione miejsce w pierwszej jedenastce, a tak więcej właśnei by siedzieli na ławce.
Akurat Piszczek wcale nie musiałby siedzieć na ławie, ma ogromne szanse na dostanie się do pierwszego składu z miejsca. Od Alvaro Arbeloi jest lepszy pod każdym względem, zresztą nie ma wielu prawych obrońców na jego poziomie
Hiszpanie też bardzo dobrze o nim się wypowiadają
http://www.realmadridfans.org/foro/inde ... try1264441
Uwielbiam Google Translate "Wysoki, dobry krok, został włączony przez Boga od tyłu"
???
O ile w przypadku Lewandowskiego czy Błaszczykowskiego pozostanie w Dortmundzie wydaje się być najlepszym wyborem, o tyle Piszczek mógłby grać bez problemu w takim Realu. Polacy go nie doceniają tylko dlatego, że jest Polakiem. Wszyscy się teraz podniecają Robertem i Kubą, a u nas Piszczek jest jakby pomijany. A prawda jest taka, że to nasz najlepszy reprezentant na tę chwilę.
http://www.marca.com/2012/05/07/futbol/ ... 12411.html