Normalnie się zmienia. Wchodzisz w ustawienia(konta google), rozwijasz listę po lewej i klikasz profil. Tam masz swoją nazwę klikasz w nią i ją zmieniasz.
Wersja do druku
Normalnie się zmienia. Wchodzisz w ustawienia(konta google), rozwijasz listę po lewej i klikasz profil. Tam masz swoją nazwę klikasz w nią i ją zmieniasz.
Eeee, nie? Tak to nie działa.
To nie wiem. Mi tak zadziałało.
Moje stare konto było założone przed erą google+ (co to w ogóle jest?) i gmail. Dopiero z czasem zostało połączone z gmailem. Wtedy mogłem zmieniać nazwę i ustawienia w prosty sposób. To nowe konto zostało już na starcie zrobione pod gmail i zmiana nie jest taka łatwa... Mogę zmienić nazwę w google+ ale to nadal jest imię i nazwisko. W sensie dwa, a nie jeden nick. Nie bardzo mi sie chce pisać jako volomir volomir :P
No ja też mam dwa. W jednym wpisałem Kobraxo, a w drugim PL. Taka sytuacja :)
W weekend przyjadę i Ci pokażę jak to zrobić :P
Czy jak komputer nie ma wbudowanego wi-fi, jest jakis spobób, aby połączyć się z internetem bez kabla?
Słyszałem o czymś takim jak modem, który odbiera sygnał wi-fi i umożliwia połączenie się.
Posiadam Windows 8
Wewnętrzna karta sieciowa z wi-fi, lub adapter wi-fi podpinany pod usb.
A czy byłbyś w stanie dać mi jakiś link? Byłoby to bardzo pomocne :D
Co masz na myśli:
"bez kabla"
???
---------------
1) Masz Neostradę w domu albo inny modem z Wi-Fi i tylko z nim chcesz się połączyć?? - jeśli tak patrz post powyżej
[spoiler:rdzfr72t]nie każdy modem kablowego internetu rozsyładalej internet jako sygnał wi-fi (starsze dają tylko sygnał na kabel USB, albo na kabel ethernetowy RJ45) choć dziś rozsyłane wi-fi przez modem domowy to już PRAWIE standard; Jak twój modem nie rozsyła to najprościej wymienić go na taki z wi-fi[/spoiler:rdzfr72t]
2) liczysz na hot - spoty ??(odradzam: ruch jest często przechwytywany / szpiegowany przez udostępniających) - rozwiązanie jak wyżej
3) nie masz neta w ogóle a chcesz mieć mobilny - bierz modem "mobilny" wpinany w USB; działa toto na zasadzie telefonu komórkowego (też potrzebna karta) tyle że zasięg jakoś dziwnie jest słabszy niż komórek => prędkość internetu spada na łeb na szyję. No i uważaj na limity transferu.
https://www.google.pl/search?q=inter...w=1366&bih=621