Ale Sycylią gra Sokerpi. Jeśli się nie mylę, to nie zrezygnował.Cytat:
Zamieszczone przez Zwiastun
Wersja do druku
Ale Sycylią gra Sokerpi. Jeśli się nie mylę, to nie zrezygnował.Cytat:
Zamieszczone przez Zwiastun
Wolne są frakcje w MKO 34 - nie wiem dokładnie, które, ale na pewno kilka.
Wolna również jest Polska w okopowej wojnie z Węgrami. Podczas dwóch tur zabezpieczyłem stabilność konfliktu. Można się wdrożyć. Zewsząd indziej spokój dyplomatyczny.Cytat:
Zamieszczone przez Mefisto7
Wolne są Maury, Kijów i Litwa w mko33. Maury- wojna ze słabszą od nich Hiszpanią, z którą walczyć niedługo będzie też Francja (Aragonia jest AI); Kijów- sojusz z aktualnie najsilniejszym państwem w grze- Bizancjum, bez wojen chyba; Litwa- sojusznik silnej Polski, na 90% bez wojen. Nowogród i Bułgaria są komputerowe w tej kampanii!
Wyjeżdżam dzisiaj na 3 dniową wycieczkę proszę o cierpliwość i nie klikanie moich tur nadrobię wszystko zaraz po powrocie czyli w środę wieczór czwartek do południa.
Dobra ch że nie długo wyjeżdżam na rechabilitacje 4 tygodniowa i nie jestem na 100 pewien że tam jest wifi biore coś bo cholera mi pare KO zamknięto XD moje piękne bizancjum :cry: , dobra w tej mko 33 się pobawię kijów wezme bo nim jeszcze chyba nie grałem :roll: potem pomyśle nad czymś jeszcze.
edit niby tyle frakcji wolnych a sobie nic konkretnego jeszcze znalesc nie moge :P, zadne wasalstwa mnie nie interesuja.
Dobra to ja sobie wezme ta litwe w mko33 :)
Nie będzie mnie od 3.01 do 26.10 powód to ,że mam w chałupie remont i nie mam dostępu do medka.
Wko35 - Bułgarowie proszę kierować się do pana Markusa
Mko27 Francja - też do pana Markusa
Mko23- do pana dentora
Krucjata XIII - Egipt do pana Markusa
Ameryka do pana dentora
MKO 28 - Węgry
No cóż, nację mimo że jest silna oddaję z tego powodu że pewna osoba - MNIL nawarzyła takiego bigosu dyplomatycznego że nawet ludzie z Korei Północnej woleliby głodować niż to nawet skosztować.
Wszystko fajnie zaczynało się sojusz z Polską,Wenecją i Bułgarią oraz wojna z Egiptem, co okazuje się po jednej turze, a tu jeden zdradza, a tu drugi zdradza, a tu trzeci ani słowem się nie odzywa.
Gracz który przejmuje ma przed sobą wojnę z 4 nacjami naraz - Maurami, Egiptem, Bułgarami (dżihad na stolicę Węgier) oraz z Wenecją, świetnie byłoby gdyby w przyszłości INFORMOWANO o faktycznym stanie dyplomacji
Chciałem przejąć nację w dobrej wierze a tu takie coś, zwracam tą nację i rekomenduję 3 razy sprawdzić nację jeśli poprzednim właścicielem był MNIL
Wyjeżdżam do Lipska na weekend, proszę nie ruszać moich tur, wracam w poniedziałek z rana i od razu biorę się za porządkowanie (jeśli będzie taka potrzeba)