Jakiś link do torrenta? Bo ten z TWCenter nie działa. A u nas na TWorg.pl nie mogę znaleźć.
Wersja do druku
Jakiś link do torrenta? Bo ten z TWCenter nie działa. A u nas na TWorg.pl nie mogę znaleźć.
pobrałem , waga 2.73GB , jakieś 15 minut się ściągało , wysłałem już ponad 1.5GB i bede udostępniał jeszcze długo.
co do instalki to trochę później , bo mam kilka rzeczy na głowie. No i muszę ... odinstalować Stainless Steel jakoś jeszcze ;p
Dziś se zaszaleje człowiek ryyyba,co ma te modziwo człowiek ryyyba :D tak sobie śpiewam oł yeah tawariszcz oto ta chwila szczęścia.
Zassane z moddb w 4minuty :) się instaluje. Chyba jutro niewyspany do roboty pójdę.
Mam pewne pytanie, można spolszczyć nazwy frakcji? Bo coś tak mi nie pasują te z surowego EB 2 (tak wiem, jestem bardzo wybredny). I spróbuję zmienić jako tako muzykę (ale nic nie obiecuję - zmienię ją sobie na swój sposób). W każdym bądź razie mod jest świetny.
Pytania nie ma, za drugi razem na pełnym monitorze się EB II włączył.
Próbowałeś może Alt+Enter?
Możesz to łatwo zrobić, użyj programu notepad do otwarcia pliku campaing_descriptions.xml i zmień nagłówki. Aktualnie tłumaczę opisy frakcji, więc prędzej czy później będą spolszczone nie tylko nazwy frakcji, ale też opisy. Pomału mi to idzie, bo nie mam za wiele czasu, a opisy są dość długie.