Re: Homoseksualiści i ich tolerancja.
Cytat:
Zamieszczone przez zajac
Cytat:
Zamieszczone przez Volomir
A ja Ci zając powiem, że cokolwiek zrobisz to nie zmienisz faktu, że dwóch homo może tworzyć rodzine;) Tak samo jak dwóch homo +dziecko. Tak samo jak para homo + dwoje dzieci + dziadkowie + wujkowie itd. też będą tworzyć rodzine 8-)
Homo-dziadek :D dobre
Tak na powaznie to sa tylko i wylacznie Twoje marzenia ktore mozesz szerzyc tutaj lub na teczowych paradach pod oslona policyjnych palek ;)
Akurat tutaj nie pisalem nic o homo dziadku ale spoko może być i tak jesli tego chcesz. I to nie są moje marzenia tylko fakty oczyiwiste od kilku tysięcy lat:P
Cytat:
I tu jest problem. Jeszcze. Trzeba pilniowac naszych wladz,zeby w ogole tego nie bylo a ludzie propagujacy zUo i relatywnosc moralna napietnowni i skresleni z zycia publicznego a partiom po sondazach. Nawet Tusku sie tego nie chwyci.A nawiedzeni homofile niech sami swoje dzieci oddadza gejom ,w ten sposob udowodnia jacy sa postepowi i ideowi.
Uwielbiam takie bezsensowne posty! A czmu ktos mialby oddawac swoje dzieci homo? Fumanchu postaraj się bo wymyslasz coraz głupsze teksty.
Cytat:
Wychowani przez heteroseksualistów myślimy stereotypowo, więc ciężko nam uznać nam taki nowy model rodziny
Uwielbiam laickich relatywistów moralnych. Zakaz kazirodztwa i pedofilii to też "stereotypowe podejście", trzeba to zmienić. :mrgreen:
Cytat:
Zamieszczone przez Zakapior-san
Cytat:
Wychowani przez heteroseksualistów myślimy stereotypowo, więc ciężko nam uznać nam taki nowy model rodziny
Uwielbiam laickich relatywistów moralnych. Zakaz kazirodztwa i pedofilii to też "stereotypowe podejście", trzeba to zmienić. :mrgreen:
Co wy macie z tym kazirodztwem i pedofilią? Nie trzeba być profesorem, żeby wiedzieć dlaczego są zakazane. No i jaki to ma związek z homoseksualizmem?
Cytat:
Nie trzeba być profesorem, żeby wiedzieć dlaczego są zakazane.
Zakaz kazirodztwa nie ma racjonalnych powodów poza kulturowymi. Po primo ryzyko wad genetycznych potomstwa jest niewielkie, po drugie jest antykoncepcja, a prawo nie zakazuje posiadania dzieci z takich związków tylko w ogóle seksu, a przecież to bez związku w świecie z antykoncepcją i aborcją.
Co do pedofilii to dolna granica wieku też jest różna w zależności od kraju - w Skandynawii to chyba nawet z trzynastolatką legalnie można...
Cytat:
No i jaki to ma związek z homoseksualizmem?
Tak samo jak homoseksualizm jest to odstępstwem od normy, mniejszością wśród większości. Itd.
A dla niektórych kazirodztwo heteroseksualne jest pewnie mniej odrażające niż np. dwóch homosiów w łóżku.
Wy to macie problemy :D
Rodzinka rodzinką,ale państwo i tak na to na razie nie pozwala,więc homo może sobie jęczeć za policją na paradzie równości lub w internecie(ew.poszczują Biedroniem,ale co on tam ma do gadania,praktycznie nikt go nie słucha)więc może przestaniemy myśleć o takich pierdołach,i o ważniejszych sprawach dot.homoseksualizmu sie zajmiemy.Nawet i dobrze, że nie ma takich rodzin,nie chciałbym kiedyś spotkać dzieciaka-wojownika tolerancji,który by mi próbował wcisnąć jakąś głupotę.A niby czemu? Powiedzmy,że nieprzychylnie patrze się na takie rzeczy.(W sumie,nie wiem co bym wzniósł tym postem do tematu,ale zobaczymy).
Cytat:
(W sumie,nie wiem co bym wzniósł tym postem do tematu,ale zobaczymy).
Kto w ogóle wznowił ten temat z niebytu, bo od dłuższego czasu był nieaktywny :?: Jestem przeciwny karze śmierci ale zrobię wyjątek dla tej osoby... :mrgreen:
Dobrze, że to zrobiono. Każdy dzień jest dobry by przypomnieć, że pedalstwo to nie jest normalność ;)
Ale po co. Jakby codziennie przypominać o wszystkim co nie jest normalnością, to nie starczyłoby czasu na normalne rzeczy.
Chciałbym przypomnieć, że "normalność" to czysta abstrakcja i w rzeczywistości nie istnieje.
Dlatego też ani Homosie, ani Heterosie nie są prawdziwie normalni.
A ja przypominam o niespamowaniu i powstrzymywaniu się od ewentualnych docinek osobistych ;)
Rodzina w tradycyjnym tego słowa znaczeniu to dalej mąż, żona, dzieci. I niech tak zostanie, ale związki partnerskie to minimum, bo potem są tak chore sytuacje, że partner nie może odwiedzić swojej drugiej połówki w szpitalu (bo nie jest przecież członkiem rodziny), ani w wypadku śmierci bez spisanego testamentu liczyć na zachowanie chociażby ich wspólnego mieszkania, jeżeli rodzina była przeciwna ich związkowi. Do adopcji dzieci przez pary homoseksualne jestem przeciwny tylko dlatego, że padałyby szykanami otoczenia, co łatwo prowadzi do zaburzeń psychicznych.
Cytat:
Zamieszczone przez zajac
lub na teczowych paradach pod oslona policyjnych palek ;)
Bo co, inaczej padnie ofiara przemocy "prawdziwych" facetów? Nie ma to jak szerzyć agresję z powodu (bo taka prawda) innego gustu. Tak jak homoseksualistom może nie podobać się śliczna dziewczyna, tak hetero może nie podobać się brzydka laska( a przecież to KOBIETA!)
Coś dla fanów Gandalfa :D
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...ellen_2010.jpg
P.S Czemu o tym jak wyglądają uczestnicy parad najwięcej wiedzą przeciwnicy homoseksualistów? Nikt wam tego oglądać nie karze, chociaż pewnie sądzicie inaczej. Jakkolwiek widok tego jak część osób tam wygląda delikatnie mówiąc przyjemny nie jest to jednak mało kto dostrzega dystans jaki maja oni do siebie. Na imprezie koleś hetero przebrany za dziewczynę - haha, ale jajcarz, ma dystans do siebie; koleś homo przebrany za laskę na paradzie - omg wtf lol jak on może nosz k.... jak on może. Logiczne.