Re: Poszukiwani zastępcy do KO.
Cytat:
Zamieszczone przez Mefisto7
Cytat:
Zamieszczone przez Mefisto7
WKO35
Francja znowu wolna. Ogólnie fajna sytuacja. Krok przed wielką wojną z Niemcami.
Tak samo Bizancjum wolne. Sojusz z Węgrami, wojna z Turcją(która ma również trudną wojnę z Gruzją) i Egiptem.(-)
Jeśli ktoś by chciał, to może przejąć już właśnie Gruzję. Zabezpieczyłem jej sytuację w wojnie z Turcją, jest stabilnie. Można już z tego coś ugrać.
Wolna również jest
Polska w okopowej wojnie z Węgrami. Podczas dwóch tur zabezpieczyłem stabilność konfliktu. Można się wdrożyć. Zewsząd indziej spokój dyplomatyczny.
Znowu Szkocja jest wolna. Wyśmienita okazja wtrącić się do nowego konfliktu, który wstrząśnie zachodem. To po której stronie będzie to wtrącenie - zależy od nowego gracza- któremu oddane do dyspozycji będą znaczne siły!
Nie jest wolna. Będzie dopiero, jak się Jasper nie znajdzie do następnej tury.
Ja tu decyduję czy jest wolna, czy nie. Ty się troszcz o swoją Francję.
To w dupe sobie wsadź ta Francję!
Pozwól, że forum to zanotuje i przypomni sobie przy twoich kolejnych żalach na złego MG.
Rozumiem, że Jasper naobiecywał już pewnie opowiedzenie się po twojej stronie. Normalnie miałbyś tę sprawę w dupie. Takoż ta interesowność mierzi jeszcze bardziej.
Nie pokazał się to i nic nie wzbrania przed ponownym udostępnieniem frakcji w zastępstwach. Jeśliby pokazał się do następnego razu i ładnie przeprosił to i mógłby grać. Jak się nie pokaże, to przynajmniej wcześniej informacja została przekazana.
Kogoś żeś niedawno wyzywał od małpiszonów i ludzi o inteligencji ameby. Skoro nie rozumiesz powyższej rzeczy i widzisz przed sobą tylko swoje zasrane interesiki to nie jesteś niczym więcej ponad swoje wyzwiska.
problem w tym że jasper nie raz już brał coś i znikał tak więc nie spodziewam się jego gry
Skwituje to tylko tak. Pocałuj mnie w dupę.
:lol: :lol: :lol: :lol:
emocjonalny chłopczyk
a tak na poważnie zanim Szkot wejdzie do akcji ta wojna sie rozstrzygnie front na pewno sie przełamie na korzyść którejś ze stron ,obecnie francuz zdobył miasto ale stracił całą armię wraz z królem w sumie bardzo ciekawa wojna sie rozpoczęła ,chociaż pewnie sytuacja sie powtórzy jak w innym KO i pewnie będziemy jeszcze szukać gracza na Francję :roll:
A wy znowu swoje :roll: Ludzie wy życia nie macie? Czasem się zastanawiam(pomiędzy śmianiem się z waszych "kłótni") co wam to daje? Pociśniecie kogoś, nawrzucacie i co? Dowartościowujecie się tym? Czasem pomyślcie zanim komuś zripostujecie czy ma to sens...
Chorezm w bc18 jest wolny
widze ze kapsul sie wkrecil w robienie tur i nawet dobrze mu idzie.