Z tego logs nic nie wynika. Kody poszukaj w Podzamczu albo Grodzie w temacie o konsoli kodów. Nigdy nie używałem plików o jakich piszesz. Powtarzaj akcje z map.rwm i zapisem, próbuj kilka razy.
Wersja do druku
Z tego logs nic nie wynika. Kody poszukaj w Podzamczu albo Grodzie w temacie o konsoli kodów. Nigdy nie używałem plików o jakich piszesz. Powtarzaj akcje z map.rwm i zapisem, próbuj kilka razy.
Próbowałem z 20 razy, różnymi kombinacjami, znalazłem nawet save od 50 tury, jednak to samo. Przerzucam się na BC ^^
Cześć nie wiem czy ten błąd się już tu pojawił, jeżeli tak to sorry i proszę o odesłanie do strony na której jest ten błąd poruszony, a o co mi chodzi ponieważ zainstalowałem, moda na wersje 6.3 i potem 6.4 no i jak wchodzę w moda wybieram byle jaką frakcję to po prostu mnie wywala do głównego menu gry :/, o co może chodzić?
Poinstalowałeś też bugfixy, do których link podany jest w pierwszym poście?
Ten teutonic knights fix? dałem i nic :/, a by mógł ktoś mi wytłumaczyć jaka jest różnica między 6.3 ,a 6.4? bo jeżeli za dużej róznicy nie ma to będę chyba grał na 6.3
Pierwszy raz trzeba w setupie wybrać kampanię ai i inne takie. Moda obecnie nie mam. Wszelkie fixy konieczne.
Ma ktoś może pliczek na dziedzica frakcji do SS 6.4?
Witam serdecznie!
Mój problem dotyczy oblegania wszelakich miast wszelakimi grywalnymi frakcjami. Zawsze, gdy włączam szturm to bitwa ładuje się tak do połowy i wyskakuje komunikat "Medieval 2 Total war encountered an unspecified error and will now exit". Jestem już po przeinstalowaniu i nadal to samo. Posiadam Stainless Steel w wersji 6.4 wraz z Bug Fix Complitation v1.26.7z. Instalacja przebiegła bez problemów i w taki sposób, jak zostało ujęte to w tym wątku. Mój system operacyjny to Windows 8, wymagania gry spełniam i dysponuję dobrą specyfikacją.
Liczę na szybką pomoc! Z góry dziękuje ; p
Witaj. Cóż z racji na ctd nie gram w SS.
Spróbuj usunać pliki map.rwm z kampanii Early i late, ale szczerze to raczej niewiele da. Ale kto wie. czasem pomaga zwłaszcza po fixach.
Śledź czy nie ma kolejnego fixa, obniż moze wymagania grafiki wrzuć najnowsze sterowniki.
I podaj logs w katalogu głównym powinien być katalog logs własnie. jak go nie ma, to go zrób.
Niestety nadal to samo. Ustawienia zrobiłem na medium oraz usunąłem te dwa pliki. Stworzyłem folder logs, ale nic w nim się nie pojawiło.