Re: Divide Et Impera - Dyskusja ogólna
Spolszczenie porządane bardziej niż wszystko inne. Na Twoim tłumaczeniu jakoś lepszy klimat panuje w grze.
zaczynam powoli wgryzać się w mody na Steam, jak dojdę do tych które mnie interesują to powklejam linki żeby reszta też coś z tego miała. Póki co widzę kilka nowych modó na działalność agentów, zwiększenie limitu armii, jest kilka ciekawych rzeczy.
Z innej beczki - czy Wam też wymiotło DeI ze Steama? Rano jeszcze był, a jakoś od południa się zmył.
Tak. Trzeba pobrać jeszcze raz...
czemu moi oszczepnicy nie rzucaja wszyscy oszczepami tylko pojedynczy a resztaalbo stoi albo robi tylko zamach a oszczepy nie leca czy to wina komputera? :( aha czy moderatorzy zrobia takie mody rozlegle jak w medievalu :)
jeszcze jedno czy savy z wersji 0.82 h beda mi dzialac na wersji 0.85 ???
moze mi ktos powiedziec czemu nie moge rekrutowac balisty skoro mam juz inzynierie zbadana i warsztat wybudowany :(
Czy jest gdzieś w necie dostępny opis drzewka umiejętności bohaterów w DeI? Chodzi mi o te, których nie było w podstawce ergo nie ma ich w encyklopedii. Z góry dzięki :)
Wklejam najnowszego bullgoda na ikony jednostek:
http://www.twcenter.net/forums/showthre ... -for-D-e-I
Zamieszanie z R 2 - DeI trwa nadal, od dobrych 3 dni albo mi gra nie idzie albo mod znika albo się aktualizuje, spodziewam się za to takiej kampanii jakiej jeszcze nie miałem :)
Macie jakieś dobre mody na pozbawienie agentów tych nadprzyrodzonych zdolnośći? Nie wiem, czy stare teraz pójdą a najlepszy niestety bugował rozwój jednostek i generałów zabierając im po jeden atut podczas awansu.
Edit:
Widzę, że po ponownie instalacji DeI w menagerze znowu pokazuje mod jako nieaktualny, nic to - zapowiada się kolejny dzień mozolenia się z instalacjami zamiast gry. Pogoda dopasowała się do tej szopki, przynajmniej tyle, żę nie żal czasu na komputer.
Edit: Niestety - jednostki z linka są mniej kompletne niż poprzednie które miałem, przynajmniej dla Rzymu.
Możę ma ktoś poprzednią wersję lub po prostu kompletniejszą?
widze że nikt mi nie chce pomóc z moim problemem :cry:
Vorenus, balisty można chyba rekrutować dopiero po reformie Mariusza.