Ponoć poszła kolejna oferta za Lewego,kilkanaście mln euro i Berbatov,według mnie powinien pójść do ManU,pod okiem Fergusona może się jeszcze bardziej rozwinąć,w końcu to jeden z najlepszych(jak nie najlepszy)trener na świecie.
Wersja do druku
Ponoć poszła kolejna oferta za Lewego,kilkanaście mln euro i Berbatov,według mnie powinien pójść do ManU,pod okiem Fergusona może się jeszcze bardziej rozwinąć,w końcu to jeden z najlepszych(jak nie najlepszy)trener na świecie.
Otóż to
W ManU jest za duża konkurencja jeśli chodzi o napastników.
No i co ? Myślisz że by płacili tyle za Lewego żeby na ławce siedział ??
Konkurencja jest duża , ale w tym sezonie mało co kto umiał grać regularnie przynajmniej przez kilka meczy.
Co do ojro, z takim napastnikiem jak Lewy, Piszczkiem i Kubą to wyjście z grupy jest celem minimum, bo już widzę że niektórzy "znawcy" z tvn czy tvp uznali by to za cud... Spokojnie do półfinałów powinni dojść, jestem tylko ciekaw czy graczom BVB będzie się chciało wysilać w kadrze ? czy oszczędzanie zdrowia na klub.
Nie zapominaj, że w ćwierćfinale spotkalibyśmy się z Niemcami lub Holandią, faktycznie, spokojnie do przejścia :roll:
Ciekaw jestem co teraz będą mówić wrogowie Wawrzyniaka, kiedy zobaczyli jak Boenisch się koncertowo wyjebał :D
Uff na szczęście nic nie musimy, no przynajmniej ja - nie oglądałem meczu, więc tego nie widziałem :D
Dla mnie zawsze Wawrzyniak, Głowacki, Jop, Jodłowiec byli piątą kolumną w reprezentacji (na pewno pominąłem parę baletnic).
Z tej czwórki, którą wymieniłeś to Wawrzyniak tak naprawdę jest najlepszy :)
Na pewno, bo taki Jop czy Jodłowiek to straszne zakały. Widziałem parę filmików z treningów naszej repry i podobają mi się te wszystkie sprzęty, sam chętnie bym na takich poćwiczył. I jak patrzę na te ich treningi, to dziwię się, że w ogóle udało im się rozegrać 90 minut, nawet ze zmianami, ale to wszystko na plus.
Niestety prawda jest tylko jedna, po wczorajszym meczu można śmiało powiedzieć że jak braknie Kuby lub Lewego to nawet z grupy nie wyjdziemy . To tylko 2 piłkarzy ale to co pokazali Polacy ze Słowacja w drugiej połowie to po prostu żenada. Co robi to sierota Brożek w kadrze się pytam , przecież takiego słabego napastnika to i Luksemburg by nie powołał. Boenish bez formy , Dudka żenada , Wasyl błąd za błędem , Matuszczyk Mierzejewski - brak komentarza.
Wasyl błąd za błędem? Nie zauważyłem, bronił pewnie. Nie ma co się wczuwać w ten mecz i spotkanie z Łotwą, dużo można by było dyskutować o takiej formie przygotowań i podawać liczne przykłady, ale ja tam wierzę, że forma będzie na mecz z Grecją. Już spotkanie z Andorą będzie (mimo słabości przeciwnika) trochę lepszym wskaźnikiem formy, bo piłkarze trochę odpoczną.
Beka, no to Smuda pokazał, że pojęcie profesjonalizmu jest mu obce, kadra to nie prywatny folwark ! Odesłał Glika, który rozegrał bodajże wszystkie mecze w tym sezonie w Bari, awansował do Serie A teraz i Bari chce go wykupić, a ten go odstawia... brak słów, po prostu.
A żałosny Matuschyk zostaje :roll: :evil:
Przecież Wasyl grał bardzo solidnieCytat:
Zamieszczone przez Scooter
Ciekawe wyniki drużyn z grupy śmierci:
Niemcy przegrywają ze Szwajcarami 3:5 (w rezerwowym składzie co prawda, no i niezły festiwal błędów bramkarzy był).
Dania 1:3 z Brazylią, no, ale to Brazylia w końcu.
Holendrzy 1:2 z Bułgarią, gdzie pomarańczowi wcale w słabym składzie nie zagrali.
I Portugalia 0:0 ze słabą Macedonią.
:lol:Cytat:
Zamieszczone przez voitek
Za To że nie straciliśmy bramki możemy podziękować tylko Bogu i Szczęsnemu . Ale zgoda , Wasyl potrafi dobry mecz rozegrać , ale taki Brożek .........
Piast prowadzi 3-0 z Zawiszą co oznacza awans piastunek do Ekstraklasy a natomiast Bydgoszcz musi swoje marzenia odłozyć na rok przyszły :D
Gwoli ścisłości, to Glik awansował z Torino, które to jeszcze wczoraj grało mecz ( mają chyba jeszcze jakaś zaległa kolejkę, ale już bez wpływu na awans ), a sam Glik nie dostał szansy w żadnym ze sparingów. To po kiego wuja Dyzma zawracał mu tyłek?
Racja
Piast i Pogoń :D
Scooter słyszałem że w Gliwicach są też kibice Górnika. Jak to tam u was wygląda??
Podolski, który jest z Gliwic kibicuje Górnikowi :D
Dobrze słyszałeś - postaram sie wytłumaczyć , Gliwice jako duże miasto maja dużo dzielnic , tak więc Łabędy , Sośnica , połowa Kopernika i Obrońców Pokoju kibicuje Górnikowi , natomiast pozostałe dzielnice jak Szobiszowice , Sikornik , Sztabu , Gwardii , Trynek i inne kibicuja Piastowi.Cytat:
Zamieszczone przez Pele
Osobiście wychowałem się w Łabędach i jestem zagorzałym kibicem Górnika (nie mylić z kibolem) i tam jeżdżę na mecze ale pamiętam również z jakiego miasta pochodzę więc kibicuję i Piastowi a nawet na mecz od czasu do czasu pójdę :D .
Niestety fakt , że w jednym mieście są dwie drużyny powoduje nieustanne utarczki zarówno słowne jak i .................
Ja się wtrącę, choć u nas wiadomo, wszyscy za Kolejorzem :) Mam pytanko - jak wyglądają stosunki Piasta z Ruchem ? słyszałem, że podobno dobrze, bo obie ekipy mają kosę z Koalicją, kiedyś mieliście zgodę, tak?
Wydaje mi się że można to ująć twierdzeniem "Wróg Naszego Wroga Jest Naszym Przyjacielem"
Kto śledzi serial pt."Eden Hazard-Gdzie zagram w przyszłym sezonie"? :lol:
On chyba musi mieć z tego niezły,ubaw,albo chce jak najwięcej ugrać dla siebie.
Swoją drogą Chelsea może mieć w przyszłym sezonie masakrycznie dobrą linie pomocy(Jeśli transfery o których słychać w mediach dojdą do skutku)Hulk,Hazard,Mata,Mikel a do tego Lampard,ładnie 8-)
I oczywiście jeszcze Ramires :D
Hazard już wybrał Chelsea
A czemuś taki pewien ?
Dopóki nic nie jest potwierdzone to trudno mówić cokolwiek ... Hazard miał iść do Tottenhamu , Realu , Arsenalu , United , City , Chelsea , nawet nie wiem czy o Bayernie nic nie mówił . Potem mówił , że zagra w niebieskich koszulkach . Niby wiadomo , że zostaje tylko Chelsea .... ale ja nie byłbym taki pewien . Jedyne co się cieszę , to to , że City go nie dostanie.
Niby powinienem to wrzucić do centrum humoru, ale tak mogło by przejść niezauważone: http://www.youtube.com/watch?v=XRgnR-SaQds miazga :lol:
To ci wystarczy Sareth? :]
http://www.goal.pl/224417-oficjalnie-ha ... elsea.html
Yeah :D
To teraz jeszcze Hulk i będzie lepiej niż dobrze 8-)
Bardzo się cieszę. Pewna epoka skończyła się wraz ze zdobyciem tytułu mistrza europy, a teraz najwyższy czas na nową jakość i świeżość w drużynie.
Cytat:
Zamieszczone przez voitek
Starczy , przeczytałem ten artykuł zanim go tu wkleiłeś ! :P :P
Hmm coś mi się zdaję ,że nasi kibice odpowiednio przywitają Rosjan w Wawie :twisted: ,chyba jednak za bardzo się panoszą ,prowokują ,prowokują i się doczekająCytat:
Zamieszczone przez Scooter
http://www.youtube.com/watch?v=f9jfE0do ... e=youtu.be :lol: no a jak ja miałem na koszulce przekreślone te symbole to na panów w białych kaskach działało to jak czerwona płachta na byka i o dziwo paragraf działał bez zarzutów hmmm czyżby w prawie pauza na czas cyrku?
edit: do postu wyżej tak wezmą te swoje trąbki i będą ich ganiać dookoła stadionu :lol:
No faktycznie ruskie strasznie się panoszą ;) Ale z drugiej strony, czy to wyjątek?
W związku z tym że wątek o piłce jest obszerny wydzielam "forumową strefa kobicowania" Euro 2012
W strefie kibicowania zamieszczajcie TYLKO BIEŻĄCE sportowe i kibicowskie kwestie BEZPOŚREDNIO związane z mistrzostwami
Kwestie "około sportowe" czyli polityczne, gospodarcze, społeczne itp - są w Agorze w odrębnym wątku Wszystko o organizacji EURO 2012
Inne kwestie związane z "piłką nożną ogólnie" jak szczegółowo ale i poza mistrzostwami np wspomnienia,ogólne analizy nt PZPN i stanu polskiej piłki , inne wydarzenia piłkarskie - nadal pozostają w wątku Piłka Nożna
------------
Dotychczasowe posty kibicowania Euro (od dnia rozpoczęcia mistrzostw) zostaną z czasem przeniesione - w miarę moderatorskich możliwości czasowych