Re: Poszukiwani zastępcy do KO.
Adi a kto sie ścina ,ten gość jest dla mnie emocjonalnym chłopczykiem i dopóki sie nie zachowa odpowiednio tak będzie traktowany i przedstawiany a co innego można zaoferować w zamian za jego traktowanie innych w rozmowie .W realu dostałby w ryj ,on line można jedynie sie śmiać i traktować go jak sie zachowuje czyli emocjonalnie jak chłopczyk.
Może ty nie masz przeciwko jak ktoś cie obraża jednak dla niektórych ma to znaczenie.
MK28
Wenecja-Potężne państo mające sporo sojusznikówm,świetną gospodarkę i potężną armie
Węgry-państwo narobiło sobie przeciwników ale sądzę że jakby ktoś doświadczony wszedł to udało by się skręcić jakąś koalicje
Dzisiaj wyjeżdżam na wcześniej zapowiedzianą rehabilitację, ogólnie podejrzewam że tam wifi będzie ale jakbym nie dawał znaku życia czyli nie było tam neta to bardzo bym prosił te same osoby co wcześniej o robienie tur do czasu mojego powrotu. Potrwa pewnie to z jakieś 4 tygodnie. W tej mko33 co przejąłem to chyba Biz jest moim sojusznikiem więc napiszę do tej osoby plus w mko 23 gracz grający Anglią teraz będzie za mnie tam robił.
Rezygnuje ze skutkiem natychmiastowym ze wszystkich KO. Ostatnimi czasy zamiast bawić, KO doprowadzą tylko do frustracji. Chyba zbyt długo w to grałem ( jestem jedynym graczem, który grał od początku, bez przerw ) i totalnie się wypaliłem. Dziękuję za grę wszystkim od początku do dnia dzisiejszego, w szczególności Zacharowi, z którym w sojuszu byłem już w pierwszej KO na tym forum ( jeszcze jako totalny noobek :mrgreen: ). Życzę powodzenia w dalszych bojach.
I kolejny dobry gracz rezygnuje...
Dobra po paru dniach walki udało mi się uzyskać dostęp do jednego z kilku wifi które klinika posiada i kur nie chce pacjentom udostępniać :roll: , moge teraz robic tury juz sam
BC18 CHOREZM
SYTUACJA BDB. DUZE SILNE I BOGATE PANSTWO Z KILKOMA SOJUSZAMI.
Haslo Milanos
BC 17 oddam Ghorydów -stan dobry .
Niestety w ziwazku z tym iz nie mam neta u siebie tur ni mam jak robic :( Sytuacja nie zmieni sie chyba zbyt szybko ale w ten weeekend moze mi sie uda cokolwiek zrobić...
Ogłoszenie, żeby chętni do przejęcia pisali do mnie na PW nadal aktualne.