http://www.youtube.com/watch?v=Lbc8kiZWIbg
...i kto tutaj kogo faulowal ;) :?:
Wersja do druku
http://www.youtube.com/watch?v=Lbc8kiZWIbg
...i kto tutaj kogo faulowal ;) :?:
dlatego uważam, że trzeba przerzucić się na ŻUŻEL. chłopaki ostatnio obronili drużynowego mistrza świata, nasza liga jest bodajże najmocniejsza na świecie i w kraju gra mnóstwo czołowych zawodników.
Ale Jaga zrobiona w konia. A wypowiedzi Greków w Internecie co najmniej irytujące.
Dlatego od dawna mówię, że polska piłka to banda pajaców sterowana przez bandę idiotów. Szkoda tylko kibiców. Rozumiem: nie umiemy grac i kopać piłki ale niech przynajmniej wkładają wszystko w te mecze, niech gryzą trawę a ci sobie truchtaja po boisku i w dupie mają tych tysiąc czy nawet kilka tys, które przyszło ich oglądać. Jagielloni się chciało grać, chciało im się spróbować, a że sie nię udało to nikt do nich zbytnio pretensji nie będzie miał. A Lech, Wisła? Żenada. Pod ścianę ich i rozstrzelać co 10 dla przykładu może ich to zmotywuje by pracować na treningach...Cytat:
Panowie jak w temacie. To co przez ostatnie miesiące dzieje się w polskiej piłce to już nie tylko zgroza ale hańba :!: :!: :!:
O " reprezentacji narodowej " po 6 bramkach z Mistrzami świata już nie będe się rozpisywał ale to co wyczyniają nasze klubowe drużyny w Europejskich Pucharach to po prostu HAŃBA. Tylko ostatnie 8 meczy to pasmo 7 porażek i jednego remisu , a z kim :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: z "murzynami" już nawet przegrywamy :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Jeśli nie potrafimy już wygrac nawet z azerami to z kim mamy wygrywać :?: Niestety wyspy owcze maja tylko 2 drużyny w pucharach a wyspy dziewicze to inny kontynent.
Ja proponuję się przerzucić na siatę. Może ostatnio chłopaki nie zaszalały w LŚ ale ligę się przynajmniej bardzo fajnie ogląda:). Szczególnie na żywo i też fajne panny przychodzą.
i to właśnie różni takich zwyczajnych kibiców jak ty od takich jak ja 8-) i pewne jest to że tacy jak ja nawet jak nasi będą z Eskimosami przegrywać będziemy na tych meczach i nic tego nie zmieni tyle odemnie 8-)Cytat:
przynajmniej bardzo fajnie ogląda:). Szczególnie na żywo i też fajne panny przychodzą.
Ja tam mimo wszystko wolę piłkę ( w końcu trenuję ) ale fakt, że czasami żałośnie się ogląda mecze naszych... Lepiej przez jakiś czas w ogóle nie grać w pucharach, a potem wyskoczyć i zawojować w LM :lol: Co jest praktycznie niemożliwe ...
A tak poza tym to śmieszą mnie te zakupy Legii... Kilku nowych zawodników mistrzostwa im nie da, szczególnie, że mogą być jeszcze niezgrani z resztą zespołu :p
Na jakich kanałach będzie można obejrzeć mecz Arsenalu z za przeproszeniem Legią ?
To fajnie.Cytat:
Zamieszczone przez Milanos
No i tutaj niczym nie rózni sie prawdziwy kibic polskiego klubu od zagranicznego... tylko róznica jest inna, mnie w Barcelonie zafascynowało na początku "piękne przegrywanie", potem historia klubu itd., natomiast nie wiem co takiego polskiego kibica zafascynowac moglo w polskim klubie? To z ojca na syna przechodzi? Kibicuje się, bo kumple to robią? Bo to jest cool na osiedlu? Lokalny "patriotyzm"?Cytat:
Zamieszczone przez Milanos
Pytam się bez zadnej ironii, wysmiewania czy czegokolwiek negatywnego... po prostu chciałbym wiedziec jak mozna bylo pokochac, bo o takim "uczuciu" chyba piszemy, dany klub polski, za co? Na poczatku musimy sie czyms zafascynowac w klubie, jestesmy "sezonowcami" :lol:, potem albo przerzucamy sie dalej i jestesmy takimi "nijakimi kibicami" albo zostajemy z jedna druzyna na cale zycie... ale jak do cholery zafascynowac sie mozna polska pilka? Chyba nie chodzi tu o gre na boisku...
Naprawde pytam serio, bo nie rozumiem...
Ponawiam pytanko co do owego meczu :D
Co do twojego pytania, to mam w mieście 2 drużyny kumple kibicują jednej to ja też :D kto tu mówi o miłości :D Po prostu rządzą idioci i to się nie zmieni. Nie wiem po co Lech sprzedawał za 4,5 mln Lewandowskiego. A ten drugi mecz ze spartą to porażka. Peszko pajac, a Wojtkowiak Frajer. Jedyne co mi się podobało to jak ten ze Sparty przywalił Bosackiemu w brzuch, Peszko popchnął tamtego i kartkę oczywiście dostał Bosacki :lol: Żal mi tych murzynów co u nas grają :D