harvat a mógłbyś tak zrobić by mieć we własnych bitwach frakcje ?
Wersja do druku
harvat a mógłbyś tak zrobić by mieć we własnych bitwach frakcje ?
Nie łaska spojrzeć parę stron wstecz?
Cytat:
Naprawione własne bitwy:http://przeklej.org/file/dEL3M5/descr.sm.factions.txt
czy mogę prosić o wrzucenie tego pliku jeszcze raz bo mi pisze że został skasowany i niemożna pobrać
a bez niego mi nie działają własne bitwy (wyrzuca do windowsa ) działa tylko kampania
Proszę:
http://www.speedyshare.com/Anxg7/descr-sm-factions.txt
Panowie, mam do was pytanie. Czy te kolory RoN'u i Rosji można zmienić na bardziej wyróżniające się? stare kolory (czerwony i zielony) były nawet dobre. A poza tym, czemu RoN nie ma na starcie ani jednego oddziału husarii...to jest 1648...
Weźcie wrzućcie łatki jeszcze raz ,bo na przeklej piszą że zostały skasowane.
Oczywiście że ma. Tyle że jeden, bo koszty utrzymania zamordowałyby twoją gospodarkę i i tak musiałbyś ją rozwiązać.
Przepraszam, biję się w pierś...jest jedna jednostka (nie licząc generałów) w armii hetm. Potockiego. włączyła mi się jakaś starsza wersja. Rozumiem w najnowszej wersji tego moda RoN ma kolor czerwony z białą obwolutą a Rosja ciemny zielony z żółtą? bo już się pogubiłem w tych wersjach.
Ostatnio podrzuciłem plik descr_sm_factions z naszymi aktualnymi kolorami frakcji. W stosunku do alfy zmieniły się kolory Niderlandów, Palatynatu, RON (na wyraźny ciemnoczerwony kolor, dzięki czemu Rzeczpospolita jest bardziej widoczna) i Moskwy (zielony; jak macie inne propozycje to piszcie, dałem im taki kolor bo w OiM taki sobie przypisali).
W obecnej wersji jest 9 oddziałów husarii (choć ta liczba pewnie ulegnie zmniejszeniu) - doliczyć trzeba jeszcze do tego oddziały przyboczne (blisko 30 postaci). Oczywiście część z nich (np. Bogusław Radzwiłł, Zasławski, Grodzicki) nie będzie miała husarii jako przybocznych tylko rajtarię lub inną jednostkę...
Dobrze, dzięki za odpowiedź ;) a jest szansa jeszcze na ten plik zmieniający liczebność Kozaków i kogoś jeszcze?