Czy pan ACN żyje?
Wersja do druku
Czy pan ACN żyje?
Nie bedzie mnie do poniedzialku moze do wtorku jesli nie zdaze wytrzeźwieć... - wesele. pozdrawiam. W razie czego niech moje turki poczekają.
W tym tygodniu remont będzie skończony i będę gdzieś od piątku.
Żyje, tylko no mam mały problem ze sprzętem, w tym tygodniu powinienem wrócić do normalnego robienia tur, do tego czasu chciałbym prosić ew. sojuszników (lub graczy o poczekanie te 2 max 3 dni).
Jeszcze raz sorki.
wolna Francja i HRE w mko22. Państwa w ścisłym sojuszu , 2 potęgi walczące z prawie większością państw na mapie. Sytuacja nie jest zła. Szanse rywalizacji oceniam 50 na 50, zwłaszcza, że HRE i Francja toczą narazie wojny z graniczacymi z nimi małymi państwami. Większe jeszcze nie włączyły się do walki w większym stopniu.
Polecam ! Jest rozróba :)
Znowu miałem przez ostatni czas problemy z internetem. Słusznie, że MG kliknął w wk 34, bo pewnie do teraz stałaby nietknięta. Nie chcę całkiem oddawać swoich ko, bo mam nadzieję, że już to wszystko będzie działać stabilnie.
Już jestem, dziś i głównie jutro postaram się nadrobić wszystkie zaległości.
Rezygnuje z gry i ze wszystkich kampanii, oprócz fatalnej atmosfery, nagonki i ciągłej spiny, zmusza mnie do tego również brak czasu.
Mam nadzieje ze wyjdzie to Wam i KO na dobre, powodzenia wszystkim!
Tu macie moje KO, bynajmniej z tych KO ktore jeszcze "trwaja"
{}
{}
{}
\/
Karanie za szwindle i oszustwa oraz upominanie się o przyzwoitość - szacunek dla współgraczy, rzetelność w robieniu tur na czas nazywasz "fatalną atmosferą, spiną i nagonką"? Obudź się rozpieszczony człowieku.