Po czym buntownicy pójdą sobie gdzieś za horyzont, przerabiałem takie akcje w tej grze i uważam że są totalnie bezskuteczne
dzięki za odp. czyli muszę szukać żelaza
Wersja do druku
Po czym buntownicy pójdą sobie gdzieś za horyzont, przerabiałem takie akcje w tej grze i uważam że są totalnie bezskuteczne
dzięki za odp. czyli muszę szukać żelaza
Ponawiam pytanie, jakie mody polecacie na początek dla świeżego gracza?
Nie ten temat, ani nawet nie ten dział na odpowiedź na takie pytania. Do pytań/dyskusjach o modach do Rome 2 służy poddział Mertcatus.
Ale można pomóc jeśli ktoś jest potrzebujący :) Aktualnie gram na Radiusie i gra sie bardzo przyjemnie, tylko trzeba brać pod uwagę że spolszczenie nie obejmuje najnowszych jednostek do tegoż moda. Prócz tego warte polecenia jest Divide et Imperia ale warto troche poczekać na wersję 1.0, która będzie lepiej zbalansowana. Jeśli nie chcesz większych modyfikacji polecam mody KLA czyniące jednostki bardziej historycznymi i piękniejszymi pod względem wyglądu. Wszystkie linki znajdziesz na forum w tym dziale http://forum.totalwar.org.pl/forumdi...-%28Rome-II%29
Jednostki spod ręki KLA są cudne, fakt. Z całą odpowiedzialnością polecam!
Też mi sie wydaje że tak
czy można grać w trybie hot seat w ROME II?
Tylko przez internet.
Mam takie dziwne pytanko. Po podbiciu przeze mnie ostatniej prowincji Etrusków (Korsyki) nie objąłem jej w posiadanie, tylko stała się moim protektoratem. Dlaczego i jak temu zapobiec?
Może źle kliknąłeś po zdobyciu osady. Zamiast okupacji wybrałeś wyzwolenie czy coś.