OskarX raczej kierowałem swoje pytanie do kibiców typu Milanosa...
Wersja do druku
OskarX raczej kierowałem swoje pytanie do kibiców typu Milanosa...
OskarX na nSport z tego co wiem będzie studio i cały mecz pokazany ;)
Dobre losowanie dla Lecha i Borussii. ;) Oby się nie zbłaźnili.
Po losowaniu Wisały z Azerami też tak mówiono :lol: .Cytat:
Zamieszczone przez VolfganJK
Ale Lech jest zupełnie inną drużyną niż Wisła, nie należy ich porównywać ...
Grają w tej samej żenującej lidze i Lech o włos wyprzedził Wisłę. Dla mnie osobiście są tak samo beznadziejni: jedyna różnica, że próbują grać trochę szybciej, próbują ogarniać grę z klepki i nie jest aż taką katorgą dla oka ogłądanie ich w akcji. Ale ich super wyniki w Europie i polityka w stylu Groclinu sprzed kilku lat i innych polskich lat bardzo upodabniają Lech do Wisły...Cytat:
Zamieszczone przez Krzyzak
Ja np też od wielu lat kibicuję Realowi, bo gdy byłem małym szczyl ten klub grał świetnie ( praktycznie od roku 1998 do 2003 ) ale w przeciwieństwie do innych sezonowców mi już tak zostało ;) No i grali tam Roberto Carols, Zidane, i Ronaldo 8-)
Też mnie ciekawiło co można podziwiać w polskich klubach? Może faktycznie chodzi o ten lokalny patriotyzm: jestem z tego miasta to kibicuję temu klubowi. Ja u siebie w wiosce ( Rzeszów ) moge śmiało kibicować i chodzić na mecze Resovii no i kiedyś całkiem ładnie Marma jeździła w zużlu. Piłki tu nie ma ( no w sumie 2albo 3 liga ) ale nie specjalnie mnie to obchodzi.
heheheeheeheeheheehheeh :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:Cytat:
Jak najbardziej należy je porównywać , choć by dlatego że to są zespoły z polskiej EKSTRAcoś tam :lol: oraz prezentuja porównywalnie niski poziom piłkarski . Przypomnę Ci że gdy by Jop nie pomylił bramek to Wisła była by mistrzem a nie Lech! :D
Dniepro? Urąbią jak sie patrzy!
Ehh... Lech ma pomysł na grę, mają lepszych zawodników ( wystarczy spojrzeć choćby na Lewego ) i potrafią stworzyć dobrą zgraną drużynę, która gra dobrze choć bez Lewandowskiego brak jej skuteczności . Myślę, że z Wichniarkiem tworzyliby doskonały duet snajperów :P Wisła to drużyna, która olewa rywala a na końcu dostaję w dupę ... Kupują jakiś tam dziadków i myślą, że wygrają ... W całym poprzednim sezonie Lech był lepszą drużyną od Wisły i zasłużenie wygrał ligę. Mówicie, że obydwa kluby grają w OE ... no cóż bardzo mnie to przekonało do tego, że grają tak samo ... Równie dobrze mógłbyś powiedzieć to o np. Celticu i Glasgow Rangers ...
Hahahahaaha :lol: :lol: :lol: właśnie odchodzę od kompa, przydał się taki fajny żart :D Lech sprzedał przecież Lewego i ten tam nie gra,Cytat:
ty chyba ostatnich meczów nie oglądałeś!!! Cud ,że się do Sparty dorwali ,gdzie dostali takie baty ,że hej...nie będę już tych meczów komentował, bo Lech to dno, Wisła moim zdaniem lepszaCytat:
potrafią stworzyć dobrą zgraną drużynę