czemu frakcje są tak pasywne , to przez to moze ze gram na normalnym poziomie trudnosci :shock: czy na trudnym tez tak samo jest ze nikt Cie nie aktakuje :(
Wersja do druku
czemu frakcje są tak pasywne , to przez to moze ze gram na normalnym poziomie trudnosci :shock: czy na trudnym tez tak samo jest ze nikt Cie nie aktakuje :(
na trudnym jest inaczej i zalezy jakie ruchy wykonasz co do ziem do podbicia ...
a w wielu regionach mam dochody z gospodarki to co na te dochody sie sklada czy to z farm i hodowli czy z czego bo nie wiem :shock:
a juz doszlem przemysl odpowiada za gospodarke :)
Czy ktoś już sprawdzał jak działa najnowsza wersja GEMa?
nie no to jest przegiecie myslalem ze tworcy dei poszli do przodu i zlikwidowali ta bezsensowna wojne domowa a tu co kolo 300 tury pufff wojna domowa i w 1 turze 10 pelnych armi i 3 floty to ma byc realizm to jest dobry żart :/
mógłby ktoś mi powiedzieć co mam robic zeby uniknac wojny domowej bo miałem w podstawce i mam tu :(
No i bardzo dobrze, wprowadza to trochę trudności do gry.
Ale co jest bezsensownego, że wojna wybucha po 300 turach. Widocznie poparcie w senacie miałeś zbyt duże, lub zbyt małe.
no tak ale ilosc armi mam ograniczona a te wszystkie armie pojawiaja sie w jednym miejscu i dlugo mi schodzi wrocic moimi legionami :/
Lepiej tak, niż gdyby zbuntowały się rodziny i senat, byłyby wtedy 3 zarzewia buntów w 3 różnych miejscach ;)
nie lepiej co jakis czas zeby był jakis mały bunt galów lub innych ludów ;)
możecie odpowiedzieć na moje poprzednie pytania
poda ktoś link do tej wersji 0.85c