Turyści będą bali się do nas przyjeżdżać :D
Wersja do druku
Turyści będą bali się do nas przyjeżdżać :D
Gorzej, jak zaczną się z tego filmu uczyć Polskiego.
Trzeba obejrzeć, zapowiada się całkiem miła komedia, pełna stereotypów. :)
Tak, Deep (i chyba Rush) się wypowiadał na temat kolejnej części, ale zapowiedzi konkretnej brak jeszcze.
Jest kilka filmów amerykańskich, chyba coś z SS, kilka lat temu głośno było o pewnym romansie, kręconym w Warszawie.
Aha - oczywiście Pianista.
Weźta się ludzie nauczta w końcu, że Deep to Purple, a Depp to Johnny :PCytat:
Zamieszczone przez Martin von Carstein
A jeśli ktoś chce obejrzeć naprawdę dobry film historyczny, tyle że bez hollywoodzkich fajerwerków i wodotrysków, to polecam "Godzinę Świni" (jeśli ktoś już o nim wspomniał, proszę o wybaczenie, bowiem nie przeczytałem tematu od deski do deski:)).
Czy ktoś widział może ostatnie dzieło Polańskiego, "Ghost Writer"? Co o nim sądzicie?
tak, tylko mnie zachęciłeś tym linkiem :lol:Cytat:
Dzięki ci człeku na wskazanie błędu ortograficznego. Dip to istotnie nie Dep. :PCytat:
Zamieszczone przez Ritzville
Co do The Shrine - straszny cienkusz, ale zawiera wątki, któremu takiemu glacy wyjątkowo przypadłyby do gustu. Tylko dlaczego katoliccy księża wyglądają jak Popi? :P
[quote=Martin von Carstein][/quote:1qkon33x]Cytat:
Zamieszczone przez Ritzville
Pewnie i Kanadyjczycy, wzorem mieszkańców USA "Miodem, Mlekiem i Pożyczkami Płynących", są przekonani, że Polska to odległy, zapomniany, mroźny i prawosławny wschód :P Choć podejrzewam, że po obejrzeniu tego filmidła ściągną do naszego kraju całe rzesze napalonych hamerykańskich nastolatek. Bo skoro typowy polski chłop wygląda jak młody bóg, to co widzi w lustrze przeciętny mieszczuch...?
Tak i zobaczą to:
http://www.mojageneracja.pl/9567498/blo ... 14073316/0
:D
Widział ktoś "Drzazgi" ?
Wiecie może o co tam chodzi: znaczy co było snem / wspomnieniem, co jawą, co się naprawdę wydarzyło , a przede wszystkim: którzy bohaterowie przeżyli? CZY N A KOŃCU CI DWOJE NA MOTORZE NAPRAWDĘ WSTALI I POSZLI (może przegapiłem klatkę z czarnymi workami?)
=================
Ja wiem o czym jest ten film, ale fabułę poskładać w logiczną całość ... fuuuu! zwłaszcza jak się z przerwami ogląda! Więcej w tym nawiązań, dygresji i skoków myśli niż nawet ... w moich postach :mrgreen: :lol: . Je (swoje posty) (zwykle) ogarniam . W "Drzazgach" się pogubiłem.
Tak wracając jszcze do piratów, najbardziej mnie rozwaliła scena w której wkraczają Hiszpanie iii...wszystko rozwalają i wchodzą :lol: :lol:
Czuje ze to bedzie totalna klapa lecz piekna Kate szlachtujaca wszystko i wszystkich dookola mozna ogladac z przyjemnoscia ;)
http://www.youtube.com/watch?v=eC67kNZG ... ture=feedu