Powinni dać, tym bardziej że banshee są specyficzne dla Sylvanii.
Wersja do druku
Powinni dać, tym bardziej że banshee są specyficzne dla Sylvanii.
Ciekawi mnie jednak, jakie wierzchowce nam zafundują. Osobiście wierzę, że dadzą nam:
Nocne Mary - konie głównie elit Wampirów i Krwawych Rycerzy
Piekielne Rumaki
Szkieletowe Rumaki
Bestie z Zaświatów
Skrzydlate Maszkarony
Ożywione Smoki
Trochę z innej beczki, czy to prawda, że w pierwszym DLC będą elfy?
W pierwszym DLC są Wojownicy Chaosu. W pierwszym dużym dodatku są Elfy i Jaszczuroludzie. Osobiście wierzę, że Elfy podzielą na 3 rasy - Leśne, Wysokie i Mroczne. W końcu Leśne powinno się dodać jak Tanuchidów do Attyli (wcześniej ich nie było, a po DLC Empires of Sand się pojawili). W drugim dużym dodatku są Skaveni i Królestwa Ogrów.
Ale to już rozmowa na ten temat - http://forum.totalwar.org.pl/showthr...lacje-dyskusja
Podsumujmy więc niektóre informacje:
CA posługuje się 8 edycją Warhammer Fantasy Battle. Imperium ogranicza się do Altdorfu i mamy inne księstwa, ale będą pewno sojusznikiem Imperatora/Balthazara Gelta. Krasnoludy to głównie Karaz-A-Karak i pewno będziemy zyskiwać sobie kolejne Karaki Krasnoludów. Orkowie pewno będą nawalać się z innymi plemionami Orków (z tego, co na filmie z kampanii widziałem), Wojownicy Chaosu zaczynają na Mroźnej Północy tj. na Pustkowiach Chaosu. O Wampirach nadal nic nie wiemy... Nie wiemy również nic o tym, jak będzie Chaos działać, skąd będzie brać jednostki, jak będą ich budynki wyglądać itp. Mamy 4 miesiące do premiery jeszcze i liczę, że CA wypuści w eter informacje odnośnie tego wszystkiego.
Co do Chaosu wiadomo że będzie hordą. Ja bym budynki w obozowisku uzależnił od ilości spaczenia Chaosem prowincji, skoro już je wprowadzili.
:C Wszystko fajnie, ale co ze Zwierzoludźmi? Przypominam, że ta rasa jest aktualna od 7 edycji i nie winniśmy jej olewać w tym wypadku.
Nie mamy jeszcze ujawnionej Sylvani, a już martwisz się frakcją, która nie jest pewne, że będzie?? :lol:
Dobrze zrozumiałem tekst? Bo wynika z niego, że mamy 3 niegrywalne frakcję - Bretonie, Księstwa Graniczne oraz Norskę.
Nie niegrywalne, a pewne, że mogą w DLC być. Zwierzoludzie są u mnie po Sylvanii i Bretonii must have.