:lol:
Wersja do druku
:lol:
Remont mi się przedłużył gdzieś środa-czwartek będę.
Odwróćmy typowe ogłoszenie do góry nogami, zamiast wstawiać ogłoszenie o poszukiwanie zastępcy, wstawiam ogłoszenie że PRZEJMĘ nację
Bizancjum
Egipt
HRE
Litwa
Maurowie
Sycylia
Turcja
Węgry
Czekam na zgłoszenia ;)
Maurowie- mko33, dobra sytuacja, wojna z Hiszpanią (Maryniasz), która ma tylko kilka prowincji. Maury chyba wygrywają. Nie wiem czy Maryniasz nie zrezygnuje (powody w temacie z kolejką)- jeśli nie, to można się z nim dogadać albo na pewno ciekawie powalczyć; jeśli tak, to te kilka prowincji właściwie Maury będą mogły wchłonąć.
Ehh, ciągle pod górke, musze was prosić ponownie o wyrozumiałość, jestem w szpitalu no i nie mam jak tur specjalnie robić.
Niestety nie mam dostępu do lapka, także tury będę mógł dalej robić za jakiś tydzień, to tyle, bez odbioru... :oops:
Wybaczcie, że ostatnio zaniedbałem trochę tury, mapki i sprawy związane z mistrzowaniem. :oops: Wczoraj wykonałem jedynie tury, a jutro postaram się ogarnąć całą resztę, o ile coś na mnie czeka.
Ja znikam na weekend, więc prosiłbym o nie ruszanie moich tur, wszystko zrobię w poniedziałek natychmiast ;)
Wyznacz zastępcę, który zrobi turę Nowogrodu w WKO 33. Może Blackhand mógłby zrobić w zastępstwie, on jest sojusznikiem :?:Cytat:
Zamieszczone przez AleCzemuNie
Wie ktoś, co z Avasilem się stało?
Hm? Przecież ja jestem :P