Oki mam dzięki :D
Wersja do druku
Oki mam dzięki :D
Witam, mam problem zainstalowałem sobie owego moda z patchem 6.4 dodam iż mam medievala na steam specjalnie kupiłem żeby mieć go tutaj ale kiedy chce zacząc kampanie i wybieram byle jaką frakcję i kilkam graj to powraca do memu głównego a przy niektórych jednostkach gra crashuje. Co zrobić z tym fantem? ps. dodam iż już instalowałem drugi raz.
Link: http://forum.totalwar.org.pl/showthr...a-wersji-steam
Wybrałeś w setupie rodzaj kampanii Late lub Early? Poinstalowałeś wszelkie fixy do 6.4 ? (strona 116 masz linki od Marengo co jest napisane na stronie 1 ze wskazaniem numerów postów).
Zrobiłem te fixy i łatke 6.4 a kampanie dałem late i jak nie działała tak nie działa ale za to kampania early działa na pierwszy rzut oka znaczy załadowała się.
Usuń map.rwm z Late i spróbuj odpalić.
Dziękuje, to również działa :)
Witam
Mam problem z przyciskiem tyldy w SS 6.4- nie działa. Ktoś mógłby mi napisać jak to naprawić? Jeśli to ma jakieś znaczenie to mam windowsa 7 64 bit.
Pozdrawiam
A co,toggle-fow jedynie czy add_money 40000? :D
Wie ktoś co trzeba zrobić aby móc budować w każdym mieście bo mogę tylko w tym gdzie są generałowie.
Przy starcie kampanii musisz zaznaczyć zarządzaj każdym miastem, inaczej możesz budować tylko tam gdzie masz gienków.