Będę więc musiał rozpatrzyć znalezienie wiatraków 75mm x 75mm, w poniedziałek popytam się dokładniej w sklepie ze sprzętem komputerowym, co do tego problemu. Niemniej dziękuję za pomoc - sprawdzę za tymi wiatraczkami do PC.
Wersja do druku
Będę więc musiał rozpatrzyć znalezienie wiatraków 75mm x 75mm, w poniedziałek popytam się dokładniej w sklepie ze sprzętem komputerowym, co do tego problemu. Niemniej dziękuję za pomoc - sprawdzę za tymi wiatraczkami do PC.
A wcześniej nic nie sygnalizowało problemu (wiem że grasz na multi)?
Od pół roku zmagam się z tym problemem, ale nie był on aż tak upierdliwy jak teraz.
Hej,
zakupiłem niedawno kompa i otrzymałem pakiet gier:
-Rome 2,
-Grid 2,
-Civilization 5
-World of Tanks Gold
-StageLightt
-IRacing
Do odblokowania są za pomocą kodu na stronie starterpack.intel.
Wie ktoś czy otrzymam wtedy osobne kody do nich wszystkich, czy po prostu zaczną mi się ściągać na steam? Ogólnie jak to działa?
Nie jest ktoś zainteresowany kupnem? Promocyjne ceny :D
Ensis, naprawione. Wystarczyło tylko zmienić pastę do coolera. Kiedyś dokupię jeszcze jakiś wiatrak do PC ;)
Ad Muncher - Legendarny, płatny program do blokowania reklam, rozwijany od 15 lat stanie się darmowym programem.
http://www.murrayhurps.com/blog/ad-muncher-announcement
Mam problem z kompem, a w zasadzie z grą. Dokładnie z uplay i heroes VI. Komp nie chce mi się łączyć z confluxem. Mam tą wersję gry pełną, złotą zdaje się. Zainstalowałem wszystkie patche ale nadal nic. Czytałem, że trzeba odblokować określone porty w routerze i zaporze komputera. W zaporze odblokowałem ale właśnie zauważyłem, że dla tej gry mam w zaporze wszystkie porty odblokowane. Jest różnica jak port jest TCP, a ja dam go jako wyjątek również do reguły z portami UDP?
EDIT. Nie ważne. Nawet odblokowanie wszystkich portów w routerze nic nie dało. Moje 60 zł poszło się j***ć. Może jak do Polski wrócę to da radę odpalić te heroesy, ehh.
dobra pasta to taka .... co się ją cienko nałoży!!!
Cooler powinien być prostu "pomalowany" równą warstwą pasty. Teksty że tyle co jakieś tam ziarenko to bzdura - jak naj mniej!!! , równa warstwa pomazana po całej powierzchni stycznej i DOŚĆ!!!
Kiedyś był taki temat o komputerach i problemach z nimi związanymi. Teraz nigdzie go nie widzę...
Mam następujący problem. Od kilku dni w mojej przeglądarce po otwarciu nowego okna/karty, czy nawet kliknięciu w jakiś przycisk na stronie z automatu pojawiają się na dole 3 denerwujące reklamy (czasem 1-2). Strasznie mnie to irytuje, bo z każdym razem trzeba je wyłączać, żeby coś widzieć na stronie.
Musiał zainstalować mi się jakiś syf, ale antywir go nie wykrywa. Nie widzę nic też dodanego do dodatków w Mozilli. Wygląda to tak:
http://images.tinypic.pl/i/00557/e618yibz2otk.jpg
Jak zainstalowałem jakieś adblocka, to zmiana jest taka, że pojawiające się 3 okienka są puste, bez reklam, ale są nadal...
Z góry dzięki za pomoc.
Temat działa, przeniosłem posta.
v
Tak jak pisałem na czacie, rozwiązanie problemu: http://malwaretips.com/blogs/remove-deal-keeper-virus/