Jakoś nie odpowiadasz na gg przez tydzień, to myślałem, że jakoś tajemniczo zniknąłeś... :?
Wersja do druku
Jakoś nie odpowiadasz na gg przez tydzień, to myślałem, że jakoś tajemniczo zniknąłeś... :?
Wyjeżdżam na kolejne zawody dziś i wraca późnym wieczorem w Niedziele. Jak coś dojdzie zrobię raczej w poniedziałek ew. wtorek.
Na parę następnych dni wyjeżdżam, zapewniam, że w celach pokojowych. :D Jak coś dojdzie to w poniedziałek się tym zajmę.
W poniedziałek lub wtorek powracam.Będę miał założony internet i dostęp do kompa.
Mogę przyjąć jakieś 2/3 KO które idą w miarę szybko zależy mi na tym żeby państwo nie było na skraju upadku i jakoś spoko rozwinięte :)
Wróciłem.Od jutra zacznę nadrabiać wszystkie tury.
Siema jestem z powrotem z netem, sorki za brak kotaktu ale w pewnym momencie w tym ośrodku co byłem na rechabilitacji wstaję rano a tam coś net nie chodzi. Okazało się iż ta sieć co była dostępna dla pacjentów zniknęła a hasła do innej nie chcieli dać. Dziś wróciłem do domu i jutro jak wstanę postaram się to co mam poogarniać.
Witam przepraszam za obsuwę moje turki bedą jutro wstawione .
Witam! Mam awarię karty graficznej, którą ze względów finansowych kupić nie mogę wcześniej niżeli szóstego grudnia, zatem proszę, ażeby moje państwo radźpuckie w XVIII KO pod Brocken Crescent zyskało zastępcę. Sytuacja dobra (wyrównana wojna z sąsiednim Sindh'em, ale ten jest w defensywie, ponadto sojusz z Omanem, Szachem Chorezmu i jeszcze jeden, o którym wspomnę na PW). Po hasło proszę do mnie lub do Mistrza Gry z BC XVIII - Milanosa.
Przez najbliższy miesiąc, dwa mogę sporo opóźniać dlatego proszę o wyrozumiałość bo nie chce rezygnować z ko