Niestety jest problem bo mam zaznaczone "menaged all cities" i nadal nie działa, z kolei jak mam odznaczone to jest tak samo tylko budynki mam na szaro.
Wersja do druku
Niestety jest problem bo mam zaznaczone "menaged all cities" i nadal nie działa, z kolei jak mam odznaczone to jest tak samo tylko budynki mam na szaro.
W okienku, które pokazuje założenia kampanii nie zaznaczyłeś czasem auto budowy? Jak nie to nie mam innych pomysłów.
Tak sprawdziłem i pisze, że miasto jest auto-zarządzane, lecz nie mogę tego odznaczyć.
Sprawdź okno frakcji tam jest automatycznie ustaw podatki(po prawej na dole) i automatyczna budowa po lewej, zobaczy czy tam nie masz zaznaczonego.
Spróbuj usunąć plik map.rwm z kampanii w jaką grasz Late albo Early i zobacz, może się naprawi.
Gram w Early ale zrobiłem tak, że wszedłem z setupa moda i po odznaczałem wszystko i teraz jak wyprowadzę generała to mogę budować.
PS. Trzeba było odznaczyć tylko jedną opcję "Limited Activities".
Mam pytanie, czy w tym modzie jest dużo jednostek ponieważ ma kampanii Late i Early mam te same jednostki i jest ich mało, to już w podstawce więcej było.
Jednostki się różnią, przestaw we własnej bitwie okres bo masz pewnie early ustawiony. Na Late początkowo niektóre jednostki mogą byc jak w Early, ale dużo się zmienia. Trzeba pograć by się pojawiły nowe jednostki, bo są związane z eventami historycznymi często.
OK, wielkie dzięki, bo grałem Turkami i się wystraszyłem, że ciągle tymi samymi będę musiał grać.
Wiadomo czy mod "regions & provinces" będzie działał z SS?
Cześć! Znacie może jakiś submod muzyczny do SS?