Dobrze powiedziane Czik.
Wersja do druku
Dobrze powiedziane Czik.
Zgadzam się z Czikiem . Muszę jeszcze dodać, że jeśli mamy w Lidze porządną drużynę, która może nie odnosi sukcesów ale gra przyzwoicie i na równym poziomie to też się to przyjemnie ogląda :P Czasami trzeba odpocząć od tej technicznej pięknej piłki :D
W sumie można się zgodzić z Czikiem, ale trzeba też dodać, że różne strony fanowskie takich klubów jak Barca, Real czy Manchester często organizują zloty, albo wycieczki na mecze, aby wspólnie cieszyć się oglądając mecz swojego ulubionego zespołu.
@Krzyzak
Ja nie chcę odpoczywać od pięknej piłki, ja chcę ją cały czas oglądać, dlatego nie interesuję się moim lokalnym klubem z Wrocławia, czasem tylko zerknę na tabelę, aby zobaczyć jak im się powodzi. Po prostu już skreśliłem polską ligę i nigdy nie zamierzam jej więcej oglądać.
Volfgan ja też nie chcę odpoczywać ale zawsze znajdzie się taki, który będzie chciał . Poza tym w przerwach oglądania 'pięknej piłki' można obejrzeć naszą ligę i porównać jaka jest różnica :D
Rzeczywiście się rozpisałeś ;) Osobiście nie jestem kibicem czegokolwiek, więc polemizować nie zamierzam ;) Zapytałem się o te wyjazdy na mecze Barcy, bo mój dawny kolega z ławki też jest wielkim fanem tego klubu. Zdarzało mu się już kilka razy jeździć do Barcelony na kilka dni, żeby zahaczyć dwa mecze (np. w LM i w lidze). Nauczył się nawet hiszpańskiego. Co ciekawe, jest też aktywnym kibicem lokalnej Jagiellonii :) Byłem ciekaw, czy u Ciebie wygląda to podobnie.Cytat:
Zamieszczone przez Barsa
No i to jest dla mnie dziwne... nie wiem jak sobie takie coś tłumaczyć.Cytat:
Co ciekawe, jest też aktywnym kibicem lokalnej Jagiellonii
Co do mnie to byłem raz na meczu Barcy w Spain i raz w Niemczech, teraz jadę na ręczną do Kielc, bo grają z Vive, cóż na razie środki nie pozwalają jeździć kilka razy w roku do Barcelony.... a co do języka, to powinien się nauczyć katalońskiego a nie hiszpańskiego ;), a ja osobiście nie mam talentów do języków obcych :oops:
Czytałem jakis czas temu, ze coraz wiecej Polaków deklaruje sie jako kibice klubów zagranicznych... to tez nie wrózy dobrze polskiej piłce klubowej.
Zamiłowaniem do kibicowania, czy to na Camp Nou, czy to na Stadionie Miejskim w Białymstoku ;)Cytat:
Zamieszczone przez Barsa
Chyba odwrotnie. To poziom polskiej piłki dobrze nie wróży kibicowaniu.Cytat:
Zamieszczone przez Barsa
Oglądałem przed chwilą mecz Lecha z Widzewem. Szkoda Bosackiego, życzę zdrowia ;) Lech znowu pokazał jak słabo i fatalnie gra, w LE od razu odpadnie jak będzie grał takim fatalnym stylem po prostu nie ma kto strzelać
No może tak, ale dla mnie taki ktoś nie może powiedzieć jestem kibicem Barcy i Jagi... sympatyzuje z oboma klubami... tak ja nie mogę powiedzieć swojej narzeczonej "sorry bejbe ale pół serca mam dla innej" ;), zachowując oczywiście wszelkie proporcje między miłością do klubu i kobiety...Cytat:
Zamieszczone przez Furvus
chociaż przecież na świecie istnieje wielożeństwo :lol:
ps. kizi jedno wynika z drugiego ;)