mam garnizon oddziałów pomocniczych i mam obok napisane w opisie jakie jednostki są do rekrutacji w danym regionie to dlaczego część z nich nie ma są tylko niektóre z nich a reszty nie ma :(
Wersja do druku
mam garnizon oddziałów pomocniczych i mam obok napisane w opisie jakie jednostki są do rekrutacji w danym regionie to dlaczego część z nich nie ma są tylko niektóre z nich a reszty nie ma :(
Raczej beda dostepne po reformie .. a legiony po odpowiednim poziomie twojej kultury w regionie
no narazie mam reforme Mariusza a po niej chyba jeszcze jest Augusta tak ? jesli tak to powinny byc dostepne w niej a w ktorej turze czy tez roku sa te reformy ?
Imperialna - Imperium level 7, minimum turns 210
musza moderatorzy zrobić jakas mega wielka mapke bo przy obecnej zanim wejda te reformy imperialne to ja juz dawno podbije cala mapke i nawet nie skosztuje jednostek imperialnych :(
no to jestes niezly skoro tak wymiatasz wszystkich i to na hard poziomie ... pewnie na chetach ?? jeszcze cie czeka wojna domowa ..12 pelnych armi senatu i iles tam flot jak ci wybuchnie w miescie z portem ..
może ty potrzebujesz jechac na cheatach ale nie ja
jakies 30 min do 1 h temu wybuchla mi wojna domowa 12 legionow w rzymie przejeli cala italie i puff głod w imperium ale jakos ogarnalem dobrze ze mialem 4 legiony w grecji a kolejne 4 sprowadzilem z brytani o matko to jest masakra ta wojna domowa ale sie wkurwilem i nie gralem bitew z koalicja za duzo armi naraz komp i tak by mi tego nie uciagnal :) ale mimo to ladnie ich zaczolem jechac co prawda maja jeszcze kilka regionow moich w itali ale głoduja hehe poczekam az zdechna z glodu ;)
Vorenus, zjedz Snickersa.. Swoją drogą, skoro tak szybko podbijasz mapę, to daj schemat jak to podbijałeś, region (lub chociaż prowincję) po kolei. Chętnie skorzystam.
Pozdrawiam
PS. Błagam, pisz w miarę normalnie i nie pisz posta pod postem.
Vorenusie, miało się skończyć na upomnieniu za !potrójne! posty i insze podwójne posty, brak poszanowania dla języka ojczystego, zerową interpunkcję, brak umiejętności rozpoczynania zdania z wielkiej litery itp., jednak jak po raz kolejny użyłeś przekleństwa, za co już kiedyś dostałeś osta (plus pyskówki) jestem zmuszony wystawić Ci kolejne ostrzeżenie, za wszystkie wyżej wymienione powody.